hello chef ep 6
În episodul 6 de Hello Chef, chef Roxana Blenche a pregătit ceafă de porc aromatizată, gătită la cuptor, servită cu cartofi dulci și dovleac, sălățică de cous-cous cu legume de sezon și rodie, ou de prepeliță prăjit și sos de hrean cu usturoi. Antena 1
2/6

Hello Chef, episodul 6. Rețetă de ceafă de porc aromatizată, servită cu cartofi dulci și dovleac, sălățică de cous-cous cu legume | Imaginea 2 din 6 | Galerie Foto

Helloc Chef, episodul 6. Rețetă de ceafă de porc În episodul 6 de Hello Chef, chef Roxana Blenche a pregătit ceafă de porc aromatizată, gătită la cuptor, servită cu cartofi dulci și dovleac, sălățică de cous-cous cu legume de sezon și rodie, ou de prepeliță prăjit și sos de hrean cu usturoi. La desert, Roxana, ajutată de Cosmin Natanticu a pregătit panacotta cu jelly de căpșuni, fructe, mousse de zmeură și cardamon și pământ comestibil. În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche și invitații ei încearcă să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate prin folosirea celor mai bune ingrediente. În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche și invitații ei încearcă să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate prin folosirea celor mai bune ingrediente. În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche și invitații ei încearcă să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate prin folosirea celor mai bune ingrediente.