doi cozonaci pufosi cu nuca pusi in doua tave tapetate cu hartie de copt alba
Iată cum prepari cozonaci pufoși, aromați, cu miez pufos și crustă delicioasă după rețeta simplă a bunicii Shutterstock.com
1/6

Rețetă cozonac pufos cu umplutură de nucă și rahat sau cacao din caietul bunicii. E simplu de preparat și delicios: ingrediente | Imaginea 1 din 6 | Galerie Foto

Iată cum prepari cozonaci pufoși, aromați, cu miez pufos și crustă delicioasă după rețeta simplă a bunicii În rândurile următoare veți regăsi o rețetă de cozonac pufoc cu nucă, explicată pas cu pas, pentru a fi cât mai ușor de înțeles Înainte de a începe să pregătești cozonacul cu blat moale și nuci, asigură-te că ai în cămară următoarele ingrediente. Nu strică nici dacă ai cantități mai mari, în caz că tava ta nu este cea clasică pentru cozonac și vrei unul de o dimensiune mai mare După ce aluatul a crescut se împarte în două. La rândul ei, fiecare bucată se împarte în două părți pentru a adăuga umplutura cozonacului cu nucă După ce bucata de aluat a fost întinsă bine cu un făcăleț și conținutul umpluturii întins în mod uniform, fiecare folie se rulează și se împletește în două, după care este așezată pe tava tapetată cu hârtie de copt După ce mai sunt lăsați ceva timp la crescut, cozonacii necopți se ung cu gălbenuș și se pune zahăr pe deasupra