4/6

Rețeta lui chef Nicolai Tand de Pavlova cu căpșuni și aromă de fistic. Cum să obținem o bezea fină și crocantă | Imaginea 4 din 6 | Galerie Foto

Rețeta lui chef Nicolai Tand de Pavlova cu căpșuni și aromă de fistic. Cum să obținem o bezea fină și crocantă În ediția de marți, 10 iunie 2025, din Neatza cu Răzvan și Dani, Nicolai Tand le-a pregătit telespectatorilor o adevărată surpriză culinară Rețeta lui chef Nicolai Tand de Pavlova cu căpșuni și aromă de fistic. Cum să obținem o bezea fină și crocantă Rețeta lui chef Nicolai Tand de Pavlova cu căpșuni și aromă de fistic. Cum să obținem o bezea fină și crocantă Rețeta lui chef Nicolai Tand de Pavlova cu căpșuni și aromă de fistic. Cum să obținem o bezea fină și crocantă Rețeta lui chef Nicolai Tand de Pavlova cu căpșuni și aromă de fistic. Cum să obținem o bezea fină și crocantă