Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina supărată pe glumele lui Radu

Mădălina și Radu au vizionat în casa un film, iar glumele bărbatului cu referire la ceea ce a văzut au deranjat-o pe iubita sa.

Radu a încercat să facă o glumă, iar Mădălina s-a supărat foarte rău Galerie
Mădălina și Radu au discutat în casa despre un film | Antena 1

După 15 minute în care Mădălina a cerut liniște și l-a rugat pe iubitul ei să o lase în pace, aceasta a spus clar și răspicat că nu acceptă violența sub nicio formă. Radu a încercat să facă o glumă, spune el. Cu toate acestea, chiar și Ștefania care a trecut la un moment dat printr-o situație delicată a spus că nu crede că Radu a făcut-o cu rea intenție.

Mădălina a fost deranjată de cuvintele lui Radu și i-a spus că nu are de ce se exprime așa. Violența, umilința și umilirea nu sunt subiecte pe care concurenta le apreciază.

Simona Gherghe a deschis subiectul în emisiune, i-a cerut și Ștefaniei părerea, iar Radu și-a cerut scuze în emisia în direct.

Radu a cerut-o în căsătorie pe Mădălina

Radu a cerut-o recent în căsătorie pe Mădălina, iar momentul a fost unul foarte romantic.

”A fost o zi foarte ciudată, era foarte agitat, foarte energic. Nu mai știam ce să cred. M-am supărat, eu îi spuneam chestii de viitor, el râdea. Nu mai știam ce să cred.”, a spus Mădălina despre cele trei zile de dinaintea cererii în căsătorie.

Claudia, Mihai, Bianca, Andreea, David, Andra și Alexandru i-au fost complici și unii foarte buni căci Mădălina nu a bănuit nimic.

Mamele celor doi concurenți au intrat în direct prin legătură telefonică și i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți.

”Sunt foarte fericită, foarte încântată. Vă fericit, dragii mei, să fiți fericiți toată viața. Am vizionat pe Antena Play. Nu ne-am culcat până nu am reușit să vedem tot. Știam pentru că am văzut planul lui Radu. Foarte frumos, mă bucur enorm că s-au implicat și cei din casă.”, a spus mama Mădălinei.

Și mama lui Radu a intrat în direct pentru a-i felicita pe cei doi tineri.

Mireasa 2020, sezon 2. Radu, cicatricile trecutului... Mireasa 2020, sezon 2. Andreea și Alexandru au sărbătorit o lună de relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x