Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Povestea de dragoste dintre Claudia și Ștefan a ajuns la final

Claudia a primit o scrisoare de la prietena sa, Teodora, care a criticat-o dur pentru faptul că s-a apropiat de Ștefan, cel care nu a avut un comportament exemplar față de ea.

”Aseară ai făcut-o lată, ai fost mai mult decât penibilă. Îmi era jenă să citesc ce scriu oamenii despre tine. Cum te poți apropia de cineva care te-a jignit atât de mult?! Până aseară credeam că e un joc. Îmi pare rău că sunt dură, dar o meriți.”, a citit Claudia de la Mireasa în scrisoarea primită de la Teodora.

Claudia a ținut să-i răspundă prietenei sale: ”Nu te-am uitat și nu o să te uit niciodată. Ești prietena mea și vreau să fii în continuare. Ai dreptate în toate privințele, sunt om, greșesc și eu. O să fie ca tine și va fi bine, o să te ascult. Promit că de acum încolo nu o să te mai dezamăgesc.”

Ce și-au spus Claudia și Ștefan când s-au despărțit

La scurt timp, concurenta s-a îndepărtat de Ștefan de la Mireasa. Cei doi au avut un schimb de replici și s-au despărțit.

Citește și: Ștefania și Mihai s-au despărțit: ”Nu-mi place de noi”

De vină a fost și gelozia resimțită de băiat la intrarea noilor concurenți, dar și scrisoarea primită de la Ionela, despre care Ștefan nu a vrut să dea detalii.

”În loc să fii lângă mine, tu unde ești?! Știi de ce are nevoie inima mea? De iubire. Vreau să încheiem aici această cunoaștere”, a spus Claudia.

Ce spune Ștefan despre despărțirea de Claudia

În emisia live, concurenta de la Mireasa a încercat să clarifice lucrurile.

”De multe ori am impresia că nu judec, pentru vârsta mea, când vine vorba de dragoste. E o luptă între rațiune și inimă. Mi se pare un lucru personal, deciziile îmi aparțin. Am încercat să ne dăm o șansă, am încercat să fac anumite schimbări. Am încercat să ajungem la un numitor comun”, a spus Claudia, care a afirmat că nu ia întotdeauna cele mai bune decizii în privința relațiilor amoroase.

Citește și: Cine este și cum arată Ciprian, noul concurent de la Mireasa

De cealaltă parte, și Ștefan a ținut să-și spună părerea.

”Chiar o să mă retrag. Nu o să mai fac niciun pas spre Claudia. Am văzut scrisoarea, nu vreau să sufere nimeni. Mie îmi place de ea, s-a văzut o schimbare la mine. Nu am mai jignit pe nimeni.”

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania și Mihai s-au despărțit: ”Nu-mi place de noi”... Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Ciprian, noul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x