Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Ștefan și Liviu au avut un conflict. Care a fost motivul. Doamna Iuliana: „Zici că ești un papițoi”

Ștefan și Liviu au intrat în conflict. Iubitul Mariei a spus că nu crede în relația lui Liviu cu Delia, iar iubitul Deliei l-a numit fals pe iubitul mariei. În emisia live de pe 15 mai 2024 doamna Iuliana l-a jignit pe fiul doamnei Viorica.

Colaj cu Liviu și Maria Galerie
Momente tensionate în emisia live de Mireasa, după un conflict între Liviu și Ștefan | Antena 1

Într-un dialog cu Maria, Ștefan a spus că nu crede în cuplul Delia-Liviu, citând-o pe doamna Ioana, iar Liviu nu a rămas indiferent.

„Mă uit la Ștefan și la afirmațiile lor și îmi dau seama că suntem importanți pentru el și e invidios”, a spus Liviu despre afirmațiile lui Ștefan.

Liviu l-a numit pe Ștefan „fals” și „jucător”: „Vorbit la date-uri pe furiș, vorbit fără lavaliere. Te inspiri de la scrisori. Nu mă interesează cu ce gânduri ai venit tu aici. Doar pe tine am văzut că te interesează de mine și de Delia”, i-a spus Liviu lui Ștefan.

Vlad a intervenit și el în discuție, în lumina ultimelor evenimente.

„Sunt deranjat că e contradicție. Maria spune că nu e geloasă și apoi spune că nu e încredere”, a spus Vlad.

Discuții tensionate în emisia live de Mireasa

„Conversația a plecat după ce Ștefan a spus că cei din top nu sunt potriviți și nu merită să fie acolo”, a spus Liviu în emisia live de Mireasa de pe 15 mai 2024.

„Aș vrea să adaug că eu nu am discutat despre voi, și v-aș ruga să nu ne mai adăugați în discuțiile voastre”, a spus Delia.

„De ce vă frustrați? A fost părerea lui”, a spus Maria.

„Ce să transmiți, măi Liviule? Că zici că ești cățel, zici că ești papițoi! Zici că sunteți la grădiniță”, i-a spus doamna Iuliana lui Liviu.

„Dacă tatăl meu și doamna Viorcia ar vorbi așa despre copiii dumneavoastră nu cred că v-ar pica bine”, i-a spus Delia doamnei Iuliana, iar Simona Gherghe i-a dat dreptate.

„Ca să te cerți cu mine trebuie să-ți fi făcut ceva. Că nu crede el în relația mea, asta nu e problema mea”, a spus Liviu

„Ești destul de matur să închidem conflictul aici?”, a spus Ștefan.

„Pentru mine nu e un conflict”, a spus Liviu.

Vlad a intervenit, precizând că i se pare ciudat că Ștefan și Maria spun că vor să-și vadă de relația lor, însă ei au pornit discuțiile despe „priviri și gelozii”.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9. Ce spune Khaled despre captura de ecran în care apare cu Antonia și Andrada... Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Schimbări de regulament în urma discuțiilor fără lavaliere. Cum au reacționat fetele și ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x