Antena Căutare

O femeie a vizitat o închisoare abandonată și a făcut mai multe poze în locul părăsit. Abia când a ajuns acasă a observat detaliul

Tania Woods a vizitat o închisoare părăsită, transformată acum în muzeu. Închisoarea se numește Bodmin Jail și se pare că e catalogată drept una dintre cele mai înspăimântătoare închisori din Marea Britanie.

inchisoare abandonata
Există multe povești legate de închisoarea Bodmin, potrivit cărora spiritele condamnaților care au murit în închisoare bântuie în continuare acel loc încărcat de istorie. | Shutterstock

Există multe povești legate de închisoarea Bodmin, potrivit cărora spiritele condamnaților care au murit în închisoare bântuie în continuare acel loc încărcat de istorie.

Tania a mers să viziteze închisoare Bodmin Gaol tocmai pentru că aflase că e o locație bântuită și voia să afle mai multe despre poveștile născute în acel loc.

Ce a putut surprinde o femeie într-o închisoare abandonată

Închisoare a fost construită în Cornwall în 1779 și a fost scoasă din uz în 1927. De atunci, închisoarea a fost transformată într-un fel de muzeu, fiind destinația perfecta pentru toți turiști doritori de senzații tari și mai ales pentru cei pasionați de povești cu fantome.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cum arată azi Jeremy Meeks, cunoscut drept cel mai sexy prizonier din lume. Cu se ocupă, de fapt

Acest loc din Cornwall e faimos pentru vânătoarea de fantome și pentru hotelul bântuit din zonă, fiind atracția principală pentru cei care investighează fenomene paranormale, care speră să surprindă fantome.

Închisoarea Bodmin a apărut chiar și în faimosul reality show Most Haunted. Legenda spune că multe dintre fantomele care au rămas în închisoare sunt spiritele foștilor deținuți care au fost executați în închisoare și încă încearcă să își găsească o cale de ieșire.

Tania Woods a vizitat această închisoare în urmă cu 12 ani, chiar de ziua ei, dar a observat ceva straniu într-o poză abia când a ajuns acasă și a început să se uite la toate fotografiile făcute în timpul excursiei.

Citește și: Un şofer a reuşit să scape de închisoare după ce a fost prins beat la volan. Motivul este unul extrem de rar

Femeia a decis să posteze fotografia ciudată pe un grup de Facebook destinat vânătorilor de fantome. Atunci când a făcut poza la fața locului, Tania nu a observant nimic neobișnuit, dar când a privit-o cu atenție, a văzut că în colțul din dreapta sus pare că e o fantomă.

Vezi fotografia aici!!!!

Într-un interviu pentru The Mirror, femeia a mai povestit că își amintește perfect că simțea fiori reci atunci când se plimba prin celulele închisorii. De aemenea, Tania a mai zis că s-a simțit copleșită de tristețe în timpul vizitei.

“Nu am realizat că am surprins o fantomă în poză până nu am ajuns acasă, locuiam în Cornwall în perioada aia. I-am contactat pe cei care se ocupă de închisoare și le-am arătat fotografia. Directorul de la acea vreme mi-a spus că această fantomă a mai fost surprinsă în poze și de alți vizitatori”, a povestit Tania.

Citește și: O femeie a păcălit trei bărbați să o întrețină. De ce a fost condamnată la închisoare Sugar Baby Riri

Mai mult decât atât, directorul închisorii i-a oferit Taniei oportunitatea să înnopteze o seară la acea închisoare pentru a trăi experiența complete, în cazul în care dorea să facă și mai multe poze.

Tania a refuzat pentru că era destul de speriată și îi era teamă că ceva rău avea să I se întâmple. Cu toate acestea, femeia nu va uita niciodată această experiență unică și, pentru alții, înfricoșătoare.

Casă de doar 3 metri lățime vândută la un preț surprinzător. Care este povestea din spate... Are deja 7 copii și 17 nepoți, însă se pregătește să devină mamă cu un bărbat cu 37 de ani mai tânăr decât ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x