Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 43 si 44. Alice l-a „vândut” pe Petru clanului Rocca! Cum a reușit acesta să iasă din arest

În episoadele 43 si 44 din Lia - Soția soțului meu, răzbunarea își găsește mijloacele perfecte pentru a încurca și mai tare firul narativ al poveștii. Alice ia câteva decizii care fac ca situația să ia o turnură neașteptată. Iată ce s-a întâmplat!

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soțului meu, episoadele 43 si 44. Noi detalii surprinzătoare au ieșit la iveală | Antena 1

În primele secvențe ale episodului 34, telespectatorii află că Petru a scăpat doar cu câteva zgârieturi în urma exploziei în care a murit inspectorul Florea. S-a trezit în brațele Liei, care era extrem de îngrijorată. „Am crezut că te pierd…”, i-a spus ea. „Ți-am promis că mă întorc mereu la tine, nu?”, i-a răspuns el.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43.Tatăl lui Petru l-a salvat pe acesta după explozie

Petru a rememorat scena și și-a adus că minte că în acea seară cineva l-a salvat, explozia lăsându-l inconștient chiar lângă flăcări.

„O să ți se pară ciudat..Dar cred că era fotograful”, i-a povestit el Liei, care știa deja că Nae e tatăl lui. „Petru, trebuie să îți spun ceva…”, a început Lia.

Momentul a fost însă întrerupt de Alice, care a înnoptat acasă la ei. Aceasta nu pare să renunțe la Petru nici măcar atunci când îi este clar că el se află într-o altă relație. „N-am putut să o fac să plece, a dormit pe canapea..”, a mai spus Lia.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43. Alice a dormit în casa Liei și a lui Petru

Situația a devenit rapid ciudată, după ce Alice a pregătit și micul dejun, pe a-l servi toți trei împreună.

Petru a sfătuit-o însă că ar fi cel mai bine să se întoarcă la spital, încercând să clarifice situația. „Ce vă uitați așa la mine?”, a continuat Alice, atunci când situația a devenit și mai stânjenitoare.

Petru și-a dat rapid seama că Alice nu și-a pierdut din nou memoria. „Te-ai prefăcut la spital..”, i-a spus el. El și Lia au încercat să discute cu Alice, care refuză să accepte realitatea în continuare.

În vilă, după dispariția lui Alice, Otilia i-a recunoscut lui Andi ce părere are despre întreaga situație. „E nebună. Ajung să cred că e nebună. Nu mă mai înțeleg cu ea”, a spus ea despre Alice, îngrijorată, după ce aceasta a fugit din spital.

În afacerile clanului Rocca, Mira este bănuită de către Tavi că a ajutat-o pe Carla să îl elibereze pe Petru.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43. Pavel își dorește ca Dana să facă testul de paternitate

La masa în familie, Pavel i-a recunoscut lui Gabi că își dorește să îi ceară Danei testul de paternitate. „Casă de nebuni!”, a concluzionat Otilia.

Pavel a vizitat-o pe Dana pentru a-i comunica dorința lui, însă aceasta nu a reacționat prea bine atunci când i s-a pus la îndoială credibilitatea. Spre amuzamentul lui Gabi care a urmărit întreaga scenă ascunsă după un colț de casă, la final, Danei i s-a făcut rău și a vomitat peste Pavel.

Gabi a încercat să o intimideze pe Lia, însă în scurt timp replica ei s-a întors împotriva sa. „Alice și Petru au un copil împreună, asta îi va lega toată viața”, a spus Gabi.

„Și Pavel și Dana vor avea un copil împreună”, a continuat Lia.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43. Petru plănuiește să îl oprească pe Gianni Rocca

Andi i-a cerut, pe un ton amenințător, ajutorul lui Răzvan în situația cu Alice. „Are nevoie de timp să proceseze tot ce i s-a întâmplat”, a răspuns Răzvan. Între timp, Petru și Lia au adus-o pe Alice acasă. „Trebuie să îl opresc pe Rocca, am nevoie să stau puțin singur”, i-a spus Petru Liei.

Petru l-a pus și Pavel la curent cu cele întâmplate. „Rocca la omorât pe Florea din cauza mea, pentru că m-a ajutat”, a spus el, simțindu-se vinovat. Petru i-a povestit fratelui său și cine l-a salvat, iar Pavel și-a dat rapid seama că este vorba despre tatăl lor.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43. Alice implorat-o pe Lia să se despartă de Petru

Otilia a încercat să vorbească cu Alice, însă aceasta pare de neînduplecat. „Cum ați putut să îmi ascundeți faptul că Lia și Petru sunt căsătoriți?”, a întrebat ea.

Ca ultimă soluție, Alice s-a gândit să o convingă pe Lia să renunțe la Petru de bunăvoie. „Te implor. Pleacă și lasă-ne. Nu distruge o familie”, i-a spus ea.

„Nu pot, îl iubesc pe Petru”, i-a răspuns Lia. Alice i-a explicat că nu va renunța niciodată.

Prinsă în încurcătură, El Capitan s-a oferit să facă transportul în locul fiului său, cu condiția ca cei apropiați să fie lăsați în pace de clanul Rocca.

La vilă, Alice o învinuiește în continuare pe Otilia pentru că i-a ascuns adevărul. O nouă informație pe care i-a dezvăluit-o mama ei a înverșunat-o însă și mai tare împotriva Liei. „Lucrurile nu rămân așa. Dacă aflu că îmi ascunzi ceva…”, a spus Alice, care încă nu a aflat că Otilia a fost cea care a semnat actele de divorț dintre ea și Petru.

Emma a vorbit din nou cu Pavel despre tatăl lor, spunându-i fratelui său mai mare că și Petru ar trebui să știe adevărul.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43. Petru s-a mutat definitiv cu Lia

Lia i-a mărturisit și lui Petru că simte că Alice nu va renunța niciodată, obsesia și orgoliul său fiind prea mari. Petru a decis să se mute definitiv cu Lia. „Deci, ai de gând să ne abandonezi”, i-a spus Otilia. „Petru, dacă Alice află că eu am semnat hârtiile de divorț…nu o să mă ierte niciodată”, a continuat ea. Petru i-a promis că va păstra secretul.

În stilul caracteristic, Gabi i-a dezvăluit Otiliei că Nae, tatăl fraților Vornicu, tot apare prin preajma vilei. „Eu mor cu zile Gabi, dacă mai apare și ăsta”, a răspuns Otilia.

Lia - Soția soțului meu, episodul 43. Alice l-a băgat pe Petru la închisoare

Presentimentul rău al Liei s-a adeverit, iar Alice a pus la cale un nou plan pentru a-i ține departe pe Lia și Petru unul de celălalt.

În scurt timp, o mașină de poliție a ajuns la vilă, iar Petru a fost arestat. La secție, Petru s-a întâlnit cu Mira și Gianni, care tocmai își dăduse declarația în cazul morții lui Bobiță. „Pe mine m-au lăsat liber, iar Mira e avocata mea”, i-a spus Gianni lui Petru.

„O să îți pară rău”, i-a răspuns el.

Se pare că Alice și-a schimbat mărturia, iar Petru nu mai are astfel alibi pentru seara în care a fost ucis Bobiță. „Dacă Petru nu e al meu, nu va fi nici al tău”, i-a replicat Alice Liei.

Episodul 44

În arest, oamenii legii i-au propus lui Petru să îi facă un nou flagrant lui Gianni Rocca, în schimbul libertății sale. Lia a încercat să îl convingă să se răzgândească, însă Petru i-a spus că ar face orice pentru a fi cu ea.

La vilă, s-au iscat din nou tensiuni după ce s-a aflat fapta lui Alice. „L-ai băgat în închisoare pe tatăl copilului tău!”, i-a strigat Emma. Până și Otilia s-a răstit i-a ea și i-a spus răspicat să înceteze și să accepte situația.

Otilia a vorbit apoi cu Pavel, aflând că s-a întâlnit cu Nae, însă acesta a asigurat-o că nu îl va lăsa se apropie de ei.

Lia - Soția soțului meu, episodul 44. Petru a fost eliberat din arest în schimbul unui favor

Între timp, Petru a fost eliberat din închisoare. „Alice poate să facă orice. Pe noi nu o să ne despartă nimeni și nimic”, i-a spus el Liei.

Acasă, Otilia l-a luat la întrebări pe Sorin despre cum a reușit Emma să îl găsească pe Nae. „Dă de el! Vreau să îl văd”, i-a spus Otilia lui Sorin. Acesta l-a găsit și a încercat să îl convingă să se întoarcă la vilă.

Lia - Soția soțului meu, episodul 44. Dana se va muta împreună cu Lia

Dana și-a făcut curaj și le-a spus părinților săi că are de gând să se mute cu Lia, pentru a nu mai locui în același loc cu Pavel. Maria și Marcel s-au supărat pe Lia pentru că le-au „luat-o” pe Dana.

La vilă, Petru și Lia și-au dorit să vorbească cu Robi și să îi spună că sunt căsătoriți. Alice i-a văzut intrând în casă și a început să arunce „săgeți” către cei doi. „Eu vreau doar cu tine și cu mami!”, a reacționat Robi, atunci când Petru a încercat să îi spună, astfel că nu a mai continuat.

Lia - Soția soțului meu, episodul 44. Petru a surprins pe toată lumea cu gestul făcut pentru Alice

Familia lui Petru a încercat, de asemenea, să îl convingă să nu facă flagrantul pentru Gianni Rocca. „E periculos..”, i-a spus Otilia.

Petru i-a anunțat că a luat deja decizia, spunându-le și de mutare. „Eu o să stau cu Lia în altă parte, iar casa va rămâne pe numele lui Alice”, a spus el. Aceasta nu s-a lăsat însă prea impresionată de gestul făcut.

„Chiar dacă nu suntem căsătoriți, o să vorbim, tu ești mama lui Robi..”, a încercat Petru să o consoleze.

„Ai divorțat de mine cât eram în comă. Nu o să te iert niciodată pentru asta!”, s-a răstit Alice.

În cele din urmă, Petru și Lia s-au întors la casa lor, acolo unde au avut parte de un moment romantic și…interesant. Lia l-a inclus și pe Petru în coregrafia sa pentru proiectul la care lucrează, iar cei doi au dansat împreună, în sufragerie.

Lia - Soția soțului meu, episodul 44. Va face Dana testul de paternitate?

Acasă, Maria și Marcel au încercat să o convingă pe Dana să facă testul de paternitate, pentru a-i demonstra lui Pavel că este copilul lui. Aceasta a explicat că se va mai gândi.

Lia - Soția soțului meu, episodul 44. Întâlnire de gradul 0 între Nae și Otilia. Ce a ieșit la iveală

Spre finalul episodului, Nae a acceptat să vină la vilă, întâlnindu-se cu Otilia. „De când ne urmărești? Nu pot să cred că au lăsat un criminal în libertate”, a exclamat ea.

„Trebuie să îți explic.. te rog. Aștept clipa asta de 20 de ani. Trebuie să îți spun ce s-a întâmplat în seara aia”, a replicat el, spunându-i că moartea soției lui a fost un accident.

Se pare însă că povestea ascundea mai multe detalii complet surprinzătoare. Otilia și Nae au avut o aventură, iar Emilia aflase!

Robi a aflat în timp ce asculta pe la uși că părinții săi au divorțat, iar Petru s-a căsătorit cu Lia. Informația l-a șocat.

Lia - Soția soțului meu, episodul 44. Alice l-a „vândut” pe Petru clanului Rocca

Văzând că nimic nu a dat roade, Alice a apelat la un plan periculos, iar spre finalul episodului, a făcut o vizită clanului Rocca. Oare ce pune la cale?

„Am o informație pentru Gianni. Petru vrea să îl bage în pușcărie!”, i-a spus Alice lui Tavi.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x