Antena Căutare

Articole despre ficat de gasca

Invențiile lui Cătălin Scărlătescu din bucătărie: "Azi fac primul șnițel de ficat de gâșcă"

Invențiile lui Cătălin Scărlătescu din bucătărie: "Azi fac primul șnițel de ficat de gâșcă"

Gina Pistol i-a pus la muncă pe cei trei chefi. Cătălin Scărlătescu își propune să facă șnițel din ficat de gâscă, ceva ce nimeni nu a mai încercat până acum.

Luni, 05.11.2018, 17:20
Rețeta Ficat de gâscă cu măr caramelizat pe un pat de salată valeriană cu trufe

Rețeta Ficat de gâscă cu măr caramelizat pe un pat de salată valeriană cu trufe

Ficat de gâscă cu măr caramelizat pe un pat de salată valeriană cu trufe

Luni, 29.10.2018, 21:26
Piept de rață cu ficat de gâscă, mere caramelizate, piure de cartofi și sos de zmeură

Piept de rață cu ficat de gâscă, mere caramelizate, piure de cartofi și sos de zmeură

Ingrediente: 4 buc. piept de rață 200 g ficat de gâscă 1 kg cartofi 300 g zmeură 150 g unt 1 kg mere 1 l lapte 30 g miere 300 g ulei 300 g zahăr boia dulce usturoi sare...

Miercuri, 05.10.2016, 19:15
Ficat de gâscă cu mere caramelizate şi fructe de pădure

Ficat de gâscă cu mere caramelizate şi fructe de pădure

Preparatul meu cred ca vine din zona "Coasta de Azur", si este personalizat in stilul meu caracteristic.

Marti, 29.03.2016, 14:56
VIDEO! Reteta zilei: Rulou de curcan cu ficat de gasca si sos de fructe de padure

VIDEO! Reteta zilei: Rulou de curcan cu ficat de gasca si sos de fructe de padure

Impreuna cu Silvian, bucatarul Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine un rulou de curcan cu ficat de gasca si garnitura de fructe de padure.

Joi, 06.01.2011, 00:00
Ficat de gasca cu sos de cafea

Ficat de gasca cu sos de cafea

Ingrediente: ficat de gasca, cafea, portocale, zahar, suc de portocale, vin de porto, amidon, nucsoara, cuisoare, sare, piper. Preparare: ficatul gras de gasca se prajeste putin si i se adauga putin piper alb si coniac. In alta tigaie se pune sucul de...

Sambata, 17.07.2010, 20:30
Piept de rata umplut

Piept de rata umplut

Piept de rata, ficat de gasca, portocale, nucsoara, zahar brun, cognac, unt, miere de albine, peperoncini, sare si piper. Se cresteaza pieptul de rata si i se face un buzunarel. Ficatul de gasca se asezoneaza cu sare, piper, nuscoara si cogniac....

Miercuri, 14.07.2010, 21:06
x