Antena Căutare

Articole despre gorgonzola

Paste trofie cu gorgonzola, roșii cherry și guanciale

Paste trofie cu gorgonzola, roșii cherry și guanciale

Paste trofie cu gorgonzola, roșii cherry și guanciale, un preparat gustos și sățios cu o combinație de ingrediente ce te cuceresc de la prima degustare.

Marti, 01.10.2019, 21:39
Tortelloni Gorgonzola, o rețetă simplă, ieftină şi delicioasă! Vlăduț îți arată cum se face această minune culinară!

Tortelloni Gorgonzola, o rețetă simplă, ieftină şi delicioasă! Vlăduț îți arată cum se face această minune culinară!

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit astăzi „Tortelloni Gorgonzola”! Și ce deliciu!

Luni, 10.04.2017, 09:06
Tortelloni Gorgonzola - simplă, ieftină şi delicioasă

Tortelloni Gorgonzola - simplă, ieftină şi delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine smântână, gorgonzola, unt, sparanghel, piper, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tortelloni Gorgonzola”.

Luni, 10.04.2017, 08:41
Chefii decid soarta celor 60 de concurenți: "Nu știu maică ce e aia Gorgonzola"

Chefii decid soarta celor 60 de concurenți: "Nu știu maică ce e aia Gorgonzola"

Cei trei chefi decid soarta celor 60 de concurenți rămași în competiție. Emoțiile și suspansul își fac loc în platoul "Chefi la cuțite".

Marti, 28.03.2017, 21:11
Supă cremă de țelină cu gorgonzola și nuci caramelizate

Supă cremă de țelină cu gorgonzola și nuci caramelizate

Ingrediente o ceapă alba, mare 100 ml ulei de măsline o țelină mare puțin mărar 250 ml smântână dulce 200 gr gorgonzola  100 gr nuci 200 gr zahăr o baghetă franțuzească 2...

Marti, 14.03.2017, 16:51
Manu Gabi, bucătar la o cantină din București, gătește "Mușchi de vită cu legume și sos Gorgonzola"

Manu Gabi, bucătar la o cantină din București, gătește "Mușchi de vită cu legume și sos Gorgonzola"

Manu Gabi, bucătar la o cantină din București, vrea să ia cuțitele celor trei chefi cu preparatul său "Mușchi de vită cu legume și sos Gorgonzola".

Luni, 06.03.2017, 22:49
O gustare rapidă: Surprize matinale, un preparat delicios cu gorgonzola şi somon afumat

O gustare rapidă: Surprize matinale, un preparat delicios cu gorgonzola şi somon afumat

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să gătiţi astăzi surprize matinale, o gustare cu gorgonzola şi somon afumat, ce se prepară rapid.

Miercuri, 16.09.2015, 08:23
Rândul 2: De unde vine numele brânzei Gorgonzola?

Rândul 2: De unde vine numele brânzei Gorgonzola?

Află câte blonde au eliminat Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu cu întrebarea - De unde vine numele brânzei Gorgonzola?

Miercuri, 14.01.2015, 10:24
Elena Pădurariu - Ravioli cu dolveac și sos de gorgonzola

Elena Pădurariu - Ravioli cu dolveac și sos de gorgonzola

Ingrediente pentru umplutura: • dovleac - 300 gr • usturoi - 1 catel • busuioc - 2-3 frunze • patrunjel - cateva fire • smantana - o lingura • nucsoara - un praf • unt - o lingurita • ulei de masline - o lingura • sare si...

Luni, 27.10.2014, 15:14
Reteta zilei: Tarta cu gorgonzola si spanac

Reteta zilei: Tarta cu gorgonzola si spanac

Gorgonzola este o branza cu mucegai cu o aroma puternica, fiind ideala pentru tarte si sosuri. Iata o reteta ideala pentru pranz!

Joi, 03.05.2012, 00:00
Reteta: Tacchino al forno

Reteta: Tacchino al forno

"Tacchino al forno" poate fi gasit in toate meniurile restaurantelor in care se servesc preparate cu specific italienesc, unde ospatarul va intreaba daca doriti cu vita, porc sau pui. Ei, bine, in ciuda preferintelor, tacchino este un preparat care se face cu pui, deoarece toate ingredientele sunt... albe.

Miercuri, 11.01.2012, 00:00
Reteta zilei: Salata de smochine cu gorgonzola si prosciutto

Reteta zilei: Salata de smochine cu gorgonzola si prosciutto

Cauta in comert smochine pline, usor moi, care nu sunt lovite sau cu pete. Smochinele foarte coapte se strica repede, asa ca mananca-le imediat, daca este posibil.

Marti, 01.11.2011, 00:00
Retete rapide pentru zile de vacanta (II)

Retete rapide pentru zile de vacanta (II)

Vara, gatitul nu trebuie sa fie o povara. Opteaza pentru meniuri simple, alcatuite din supe usoare de legume, omlete cu legume si branza, legume la gratar, salate. Astazi ai partea a doua a retetelor de vara.

Miercuri, 31.08.2011, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: muschi de vita umplut cu ciuperci

VIDEO! Reteta zilei: muschi de vita umplut cu ciuperci

Vlad Florea, bucatar-sef la restaurantul Soffa din Bacau, a pregatit la Euforia TV o reteta de muschiulet de vita umplut cu ciuperci.

Joi, 10.02.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: piept de pui cu legume si sos gorgonzola

VIDEO! Reteta: piept de pui cu legume si sos gorgonzola

Nicolai si Silvian au pregatit, in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta de piept de pui cu legume si sos gorgonzola.

Vineri, 28.01.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: Clatite oscar cu sos gorgonzola

VIDEO! Reteta: Clatite oscar cu sos gorgonzola

Petre, bucatar sef la hotel Cautis din Azuga, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv clatite oscar cu sos gorgonzola.

Miercuri, 15.12.2010, 00:00
Reteta zilei: rulou de curcan, cu pere in vin

Reteta zilei: rulou de curcan, cu pere in vin

Noi, romanii, suntem obisnuiti sa nu combinam niciodata preparatele dulci, cu cele sarate. Insa "ruloul de curcan cu pere" este dovada clara ca aceste combinatii pot fi posibile.

Vineri, 22.10.2010, 00:00
Muschi de vita cu gorgonzola

Muschi de vita cu gorgonzola

Bucatarii Marian si Marius prezinta in cadrul emisiunii Euforia tv un preparat care se gaseste in meniul Casei Freia din Busteni: muschi de vita cu gorgonzola. Ingrediente: muschi de vita morcov gorgonzola vin ciuperci telina dovlecel...

Luni, 04.10.2010, 21:05
Spaghete cu sos de gorgonzola si ciuperci coapte

Spaghete cu sos de gorgonzola si ciuperci coapte

Gatesc pentru ca-mi place sa-i vad pe altii zambind. Incerc mereu retete si combinatii noi pentru ca-mi place sa ma surprind zambind. Zambiti in timp ce gatiti, cei ce vor gusta din mancarea voastra vor simti asta!

Vineri, 30.07.2010, 00:00
Paste

Paste

Vladutz azi ne pregateste "Paste": Se iau pastele se pun la fiert, dupa fierbere se racesc sub jet de apa. Se ia pieptul de pui, se taie cubulete la fel baconul si ciupercile.Dupa se adauga sucul de rosii,smantana si gorgonzola. Apoi se toarna...

Joi, 11.02.2010, 09:59
x