Murăturile sunt prezente pe masa românilor încă de când începe sezonul rece. Ele sunt nelipsite fie că vorbim despre o masă de duminică cu prietenii la grătar, fie că vorbim despre un prânz acasă.
Marti, 13.10.2020, 13:33Cei mai mulţi dintre noi au învăţat de la şcoală că toamna este anotimpul „belşugului în farfurie"! Se coc merele, perele, gutuile, strugurii şi o mulţime de legume. Să fim sincer, mirosul de vinete coapte sau zacuscă este un fel de...
Vineri, 13.09.2019, 13:48Dacă nu v-aţi făcut încă provizii pentru toamnă, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să profitaţi din plin de bogăţia acestui sezon şi să preparaţi gogoşari, gogonele şi vinete.
Luni, 06.10.2014, 08:19Mai mulţi cofetari americani au muncit 40 de ore pentru a realiza un prânz festiv complet cu legume coapte, curcan la cuptor şi murături, toate dulci. Felurile de mâncare sunt realizate din pandişan şi creme delicioase.
Luni, 23.12.2013, 16:36Au fost odată ca-n poveşti . . . murăturile. De peste aproape 4000 de ani, femeile obişnuiesc să pună legume şi zarzavaturi la conservat. Un obicei stravechi ce aduce pe masa adevărate comori pentru sănătate, dar şi pentru frumuseţe
Marti, 03.12.2013, 12:18