Chiftelele sunt printre gustările cele mai îndrăgite atât în rândul celor mari cât și a celor mici, iar rețetele de chiftele pot varia în funcție de ingredientele alese. La mare căutare în zilele noastre sunt rețetele de chiftele fără carne, mai sănătoase, dar și gustoase și sățioase.
Din bucătăria moldovenească, o rețetă de Chifteluțe cu sos de roșii îndrăgită de toți membrii fsmiliei.
Cu legume de vară asortate sunt mult mai simple, mai sănătoase și mai gustoase chiftelele din legume. Pot fi servite simple, sau cu diverse sosuri de brânzeturi, de iaurt sau de roșii.
Pentru atunci când preparați mai multe chiftele și mai rămân pentru a doua zi, preparați aceste delicioase Spaghete cu chiftele în sos de roșii și pe loc le veți îndrăgi!
O mâncare delicioasă din care vei mai cere o porție: Chiftele marinate, ca la mama acasă!