Antena Căutare

Articole despre retete vechi

Carne de oaie preparată după reţete vechi de secole. De la stână, în restaurantele de cinci stele

Carne de oaie preparată după reţete vechi de secole. De la stână, în restaurantele de cinci stele

Carnea de oaie devine, încet-încet, preferata românilor! Oamenii au ajuns la concluzia că, dacă este preparată aşa cum trebuie, nu mai are mirosul acela care îi ţinea departe pe majoritatea. Totuşi, dacă nu sunteţi tentaţi să mâncaţi...

Vineri, 08.11.2019, 16:29
Sibiu, capitala gastronomică a Europei. Cum transformă chefii reţetele vechi de secole

Sibiu, capitala gastronomică a Europei. Cum transformă chefii reţetele vechi de secole

Sibiu, capitala gastronomică a Europei. Cum transformă chefii reţetele vechi de secole Reţete vechi de la bunici sau culese din cărţi prăfuite sunt readuse la viaţă în bucătăriile din Sibiu! Este un concept nou de reintrepretare a...

Sambata, 23.03.2019, 20:03
Rețete vechi de 100 de ani! Cum se face tortul „buturugă” sau „trunchi de copac”!

Rețete vechi de 100 de ani! Cum se face tortul „buturugă” sau „trunchi de copac”!

Dacă vrei să îți surprinzi prietenii sau familia cu un desert cu adevărat gustos și spectaculos, atunci poate că ar fi cazul să pregătești o rețetă de tort „buturugă” sau „trunchi de copac”!

Marti, 06.11.2018, 11:03
Rețeta românească cea mai apreciată! Lămâia, ingredientul care le va da ardeilor umpluți un gust savuros

Rețeta românească cea mai apreciată! Lămâia, ingredientul care le va da ardeilor umpluți un gust savuros

Una dintre cele mai delicioase preparate, o variantă pentru a înlocui sarmalele tradiționale, o reprezintă ardeii umpluți. Delicioși, ușor de făcut și numai buni de servit la prânz.

Miercuri, 21.09.2016, 13:02

Ultimele știri

x