Antena Căutare

S-a râs copios! CRBL și Oase, în formă după experiența din India: "După ce că te-ai îmbrăcat de la second-hand, mai ai și freza aia!"

Cea mai dură experiență a fost și cea mai frumoasă pentru CRBL și Oase, echipa care a fost "sufletul" glumelor în sezonul 2 Asia Express. 

Cea mai dură experiență a fost și cea mai frumoasă pentru CRBL și Oase, echipa care a fost "sufletul" glumelor în sezonul 2 Asia Express.

Invitați în platoul "Xtra Night Show", cei doi sunt la fel de comici ca în reality show-ul Asia Express. Cum să se poată opri să nu facă glume la adresa lor de fiecare dată când au ocazia?

Băieții au câştigat amuleta, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, după o probă inedită, care a generat tensiuni între coechipieri. CRBL a suferit și o căzătură de zile mari, din cauza vitezei și s-a pus rău cu Morodan, după ce l-a pasat pe Valentin Butnaru echipei formată din ea și Adrian Teleșpan.

CRBL și Oase ne dau întâlnire și diseară, într-o nouă ediție "Asia Express - Drumul Elefantului", de la 20:00, la Antena 1.

Aventura lui Valentin Butnaru în India a ajuns la final! Cea mai dură schimbare pentru concurenții Asia Express: mixare... Jojo face orice ca să câștige imunitatea, chiar să-și riște viața: ,,Jojo e săgeată pentru imunitate, și-o dorește...''...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x