Antena Căutare

În prima probă din cursa pentru ,,Ultima Șansă", concurenții trebuie să le înfășoare un turban pe cap localnicilor!

Concurenții au primit prima probă de la cursa pentru ,,Ultima Șansă" de la Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii. Aceștia trebuie să pună un turban pe cap oamenilor din oraș.

Concurenții au intrat în cursa pentru ,,Ultima Șansă" plini de emoții! Prima probă le dă bătăi de cap, căci nu e ușor deloc să fii în locul lor! Care dintre echipe știu să facă mai bine un turban? Tu pe cine mizezi?

Concurenții au primit prima probă de la cursa pentru Ultima Șansă de la Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii. Aceștia trebuie să facă un turban pe cap oamenilor din oraș.

,,La cursa pentru ,,Ultima Șansă'', pui mult mai mult suflet, ori dacă tu pleci cu accelerația apăsată la maxim din prima, obosești foarte repede''.
Concurenții sunt hotărâți să își dozeze energia, astfel încât să aibă rezultate cât mai bune, căci este ,,Ultima Șansă''.

Adrian se bucură de șansa de a se afla în această etapă a jocului pentru că ai multe misiuni și trăiești la intensitate maximă.

Echipele au găsit oameni care să accepte să li se facă turbanul, așa că urmărește care dintre echipe s-a descurcat cel mai bine:

Votul, cel mai tensionat moment de la Asia Express! Care sunt cele trei echipe care participă la cursa pentru ,,Ultima Ș... Concurenții au primit o nouă misiune în cursa pentru ,,Ultima Șansă''! Aceștia trebuie să facă selfie cu oamenii din aut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x