Antena Căutare

Tensiunea atinge cote alarmante la Asia Express, sezonul 3. Cine sunt echipele care au intrat în lupta pentru prima amuletă: ”Nu-mi dau seama ce mi se întâmplă!”

Prima probă a început în forță pentru cele nouă cupluri de vedete participante la Asia Express, însă norocul a fost de partea a trei dintre ele. 

După o zi lungă, în care au avut de înfruntat multe provocări, trei dintre echipe au ajuns primele la punctul de control, ceea ce înseamnă că s-au calificat la jocul pentru amuletă, având șansa de a câștiga 1000 de euro.

Primele ajunse la punctul de control la capătul căruia se afla Gina Pistol au fost Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

”Am atins steagul, m-am bucurat. Nu puteam să cred.”, a spus Alina, în timp ce Carmen a reacționat: ”Tu nebuna, tu, nu-mi vine sa cred. Nu cred asa ceva.”, a spus ea a atunci când a aflat că sunt primele ajunse.

”Haideți, simpaticilor”, le-a spus Gina Pistol lui Alex Abagiu și lui Radu, prietenul lui cel mai bun, completând:” Voi sunteți echipa de pe locul doi.”, le-a spus Gina Pistol.

”A fost șocant să vezi că ai ținut cu pasul cu ceilalți. Din momentul ăla am realizat la ce ne-am înhămat.”, a spus Alex.

Următorii ajunși la punctul de control și care au intrat în lupta pentru amuleta de 1000 de euro au fost chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

”Nu-mi dau seama unde sunt și ce mi se întâmplă. Nu am înțeles nimic.”, i-a spus Bontea Ginei Pistol, înainte de a le da vestea că au ajuns pe locul al treilea.

Concurenții, aliniați la start pentru prima probă. Cum a ajuns Florin Ristei la Asia Express cu fratele lui: ”Am zis că ... Surpriză de proporții. Ei au câştigat primul joc de amuletă din Asia Express - Drumul Comorii! "Nimeni n-ar fi pari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x