Antena Căutare

Aventura „Asia Express” continuă în Cambodgia! Vedetele dau buzna în școală și învață limba...khmeră! Scrisul este o mare problemă!

Aventura continuă la „Asia Express”, fiindcă vedetele au ajuns în Cambodgia, acolo unde li s-a pregătit o surpriză uriașă!

Aventura continuă la „Asia Express”, fiindcă vedetele au ajuns în Cambodgia, acolo unde li s-a pregătit o surpriză uriașă!

Vedetele care au acceptat provocarea „Asia Express” au parcurs mai mult de jumătate din maratonul de 5000 de kilometri de pe teritoriul Asiei.

După ce au experimentat ineditul primelor două țări din Drumul Dragonului, Vietnam și Laos, , cele patru echipe rămase în competiție ajung în Cambodgia, penultima destinație, acolo unde Gina Pistol le dă o altă provocare uriașă!

Concurenții primesc ca sarcină să meargă la o școală, unde trebuie să găsească copiii din pozele primite, dar și să învețe limba...khmeră!

Probele din Cambogdia le dau mari bătai de cap vedetelor ,,Asia Express”: ,,Sunt anumite lucruri pe care nici fizic, nic... Daniela Crudu a cedat nervos în Cambodgia! O tură cu mașina a înnebunit-o! „Oribil, nu mai puteam! Ceva de-a dreptul îng...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x