Antena Căutare

Bogdan Boantă s-a ras pe cap, în schimbul unui avantaj pentru echipă! „Îmi vine să plâng. De ce am făcut asta?”

Ediția de luni seară a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, le-a adus o provocare dificilă concurenților – să renunțe la podoaba capilară, în schimbul unui avantaj în competiție. Bogdan Boantă a acceptat să îi fie ras părul de pe cap, spre surprinderea coechipierei lui.

Ediția de luni seară a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, le-a adus o provocare dificilă concurenților – să renunțe la podoaba capilară, în schimbul unui avantaj în competiție. Bogdan Boantă a acceptat să îi fie ras părul de pe cap, spre surprinderea coechipierei lui.

Pentru un avantaj în competiție, echipele au fost provocate să renunțe la părul de pe cap, asemeni pelerinilor indieni, care fac sacrificii religioase în cinstea zeitățile hinduse. Băieții au fost provocați să se radă în cap și să renunțe la barbă, iar fetele să își taie zece centimetri din păr.

„Îmi vine să plâng. Uită-te bine la mine, că nu o să mă mai recunoști”, i-a spus Bogdan Boantă coechipierei lui, regretând imediat decizia. „De ce am făcut asta?”, s-a întrebat el.

„Vai de capul meu, Bogdane!”, a reacționat Cocuța, mărturisind că nu se aștepta ca Bogdan să se tundă la zero.

Și CRBL „s-a tuns”, pentru a profita de șansa de a câștiga un avantaj în concurs.

„M-am tuns. Avantajul echipei mele. Ce contează că am dat 10 grame de păr jos?”, a comentat el, precizând, însă, că a avut ceva emoții, din cauza frizerului.

La barbă, însă, nu a renunțat în totalitate niciunul dintre cei doi.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

Cocuţa şi Bogdan şi-au văzut moartea cu ochii! „Mi-a fost groaznic de frică”... Jojo a devenit frizeriţa indienilor! „Am băgat spaima în bărbieri. Sunt nașa lor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x