Antena Căutare

CONCURS. Asia Express îşi trimite telespectatorii în Thailanda

Asia Express, show difuzat de Antena 1 luni şi marţi de la ora 20.00, lansează  pe 19 februarie concursul on-line „Drumul dragonului”, concurs ce pune la bătaie o vacanţă pentru două persoane în Koh Samui, Thailanda. Premiul include bilete de avion, transport de la aeroport la hotel (şi retur) şi 6 nopti de cazare cu mic dejun inclus la un resort de 4 stele, aflat chiar pe plajă. Koh Samui este a treia insulă ca mărime din Thailanda şi una dintre cele mai frumoase destinaţii ale acestei ţãri.  

Asia Express, show difuzat de Antena 1 luni şi marţi de la ora 20.00, lansează pe 19 februarie concursul on-line „Drumul dragonului”, concurs ce pune la bătaie o vacanţă pentru două persoane în Koh Samui, Thailanda. Premiul include bilete de avion, transport de la aeroport la hotel (şi retur) şi 6 nopti de cazare cu mic dejun inclus la un resort de 4 stele, aflat chiar pe plajă. Koh Samui este a treia insulă ca mărime din Thailanda şi una dintre cele mai frumoase destinaţii ale acestei ţãri.

Mecanismul concursului este simplu. Dupã ce user-ul îşi face un cont pe a1.ro, de-a lungul întregului sezon, trebuie să acumuleze un număr cât mai mare de kilometri. Sãptãmânal, concurenţii trebuie sã rãspundã corect la douã întrebãri, câte o întrebare pentru fiecare ediţie difuzatã; întrebarea va fi disponibilã pe a1.ro/asia-express/concurs la finalul fiecãrei ediţii difuzate.

În fiecare luni şi marţi, în timpul difuzãrii show-ului Asia Express, trebuie sã introducã pe site codul afişat în timpul fiecãrei emisiuni.

Toate aceste acţiuni îi vor ajuta să acumuleze kilometri, iar câştigător va fi desemnat cel care parcurge virtual o distanţă cât mai mare. În cazul în care vor exista mai multe persoane înscrise în concurs care au acumulat acelaşi numãr de kilometri, departajarea se va face printr-un test cronometrat, în care participanţii vor trebui sã rãspundã corect la cât mai multe întrebãri. Câştigãtor va fi desemnat participantul care a rãspuns corect la cât mai multe întrebãri, într-un timp cât mai scurt.

Dorian Popa a trecut prin momente cumplite la "Asia Express"! S-a prăbușit cu ochii în lacrimi: Ce s-a întâmpl... Vica Blochina și Daniela Crudu învață o vietnameză din tribul Flower Hmong un dans tradițional românesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x