Antena Căutare

Discuții aprinse între Bogdan și Cocuța, la ”Asia Express”: ”Ține materialul ăsta cu mâna, că de-aia ți-a dat-o Dumnezeu!”

Realizarea sari-ului s-a dovedit a fi o provocare inedită chiar și pentru Bogdan și pentru Cocuța, care n-au ezitat să-și verse oful.

Realizarea sari-ului s-a dovedit a fi o provocare inedită chiar și pentru Bogdan și pentru Cocuța, care n-au ezitat să-și verse oful.

Astfel, enervați că nu reușesc să îmbrace hainele tradiționale indiene pentru a pleca în misiune, cei doi au avut o criză de nervi.

”Nu e bine, Bogdan. Iar te enervezi?”, a strigat Cocuța, în timp ce Bogdan: ”Și eu ce zic, mă? Ține-l de aici cu mâna, că de-aia ți-a dat-o Dumnezeu. Asta îmi trebuia mie acum, de dimineață, să mă enervez.”, a spus bărbatul.

Bogdan și Cocuța, criză de nervi la Asia Express! Cei doi nu reușesc să îmbrace sari-ul: Asta îmi trebuia mie acum de dimineață, să mă enervez

Concurenții de la ”Asia Express”, puși în dificultate de hainele tradiționale indiene! CRBL: ”După patru noduri m-ai pie... O nouă lovitură pentru concurenți! S-au confruntat cu probleme mari, iar CRBL s-a enervat: ”Nu există echipă mai proastă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x