Antena Căutare

Dorian Popa a trecut prin momente cumplite la "Asia Express"! S-a prăbușit cu ochii în lacrimi: Ce s-a întâmplat?

În această seară, de la ora 20:00, pe Antena 1, începe o nouă ediție a reality show-ului ,,Asia Express”, iar adrenalina, suspansul, dar și fricile își spun din nou cuvântul!

În această seară, de la ora 20:00, pe Antena 1, începe o nouă ediție a reality show-ului ,,Asia Express”, iar adrenalina, suspansul, dar și fricile își spun din nou cuvântul!

Până în acest moment, vedetele care au acceptat această provocare inedită s-au lovit de multe încercări în prima țară în care au ajuns, Vietnam.

Competiția, adrenalina continuă și condițiile extreme îi vor face, rând pe rând, să cedeze, iar Dorian Popa va afla în ediția difuzatã lunea aceasta, ce presupune cel mai dur reality show. Cu lacrimi în ochi, vedeta se va prăbuși în ochii colegilor săi de echipă, chiar în momentul în care va sosi la punctul de întâlnire.

Asta după ce cu o ediție înainte, Dorian Popa și-a ars degetele, în încercarea de a face față unei probe supreme: aceea de a jupui și de a găti...șarpe. Deznodământul a fost unul nefericit, căci altă echipă, cea formată din Lora și Ionuț Ghenu, a câștigat proba.

Cântărețul participă la Asia Express alături de mama sa, Luminița Popa, care pare să fie un coechipier de nădejde în fiecare probă.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Călătoria lor prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, cu doar un euro pe zi, poate fi urmărită în fiecare luni şi marţi de la ora 20, pe Antena 1.

Vica Blochina, despre experienţa de la Asia Express. Ce nu s-a văzut la TV: "Eu sunt foarte competitivă, Cruduţa de... CONCURS. Asia Express îşi trimite telespectatorii în Thailanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x