Antena Căutare

Dovada că aşchia nu sare departe de trunchi! Ana Baniciu, concurentă "Asia Express": "Când eram la început oamenii se legau de numele lui tata pentru a mă invita undeva"

Ana Baniciu a fost invitată Florentinei Fântânaru, duminică, la emisiunea „De-a viața ascunselea”.

Ana Baniciu a fost invitată Florentinei Fântânaru, duminică, la emisiunea „De-a viața ascunselea”.

„Lumea judecă munca mea. Am pus cărămizile carierei mele pe spinarea mea, nu a tatălui meu. Când eram la început oamenii se legau de numele lui pentru a mă invita undeva. Dacă voiam să ajung undeva, mi se spunea să vin cu tata. I-am explicat și lui că aș vrea să fac o separare. Am libertatea de a face ce simt eu. Eu îmi asum lucrurile pe care le fac eu și n-aș vrea să denigrez numele ăsta”, a spus Ana Baniciu, la Antena 3.

"Eu cânt de când mă ştiu, m-am născut şi am trăit cu muzica în casă. A venit totul normal... La 6 ani am plecat în turneu în Rusia cu corul Alegretto şi îmi aduc aminte că mama plângea mult. Am stat trei săptămâni şi în America", a mai povestit concurenta de la "Asia Express".

Maratonul ,,Asia Express” continuă în ultima țară din Drumul Dragonului: Thailanda... FOTO. Imagini de colecţie cu Ana şi Mircea Baniciu: "Nu pot să uit pianul primit de la Moş Crăciun. L-a şi montat î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x