Antena Căutare

Fanii Asia Express, momente de groază! Ce a găsit Răzvan Fodor în grădina casei sale: „Operațiunea de salvare”

Nu mai este o surpriză faptul că Răzvan Fodor, colegul de echipă al lui Chef Sorin Bontea, ambii câștigători ai sezonului 3 Asia Express, este un bărbat curajos și capabil să înfrunte situații dificile. Ce a găsit recent în grădina casei sale i-a șocat pe fani!

Fanii Asia Express, momente de groază! Ce a găsit Răzvan Fodor în grădina casei sale: „Operațiunea de salvare”
Ce a găsit Răzvan Fodor în grădina sa

După întoarcerea din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, ce l-a purtat prin tot felul de misiuni incredibile prin Filipine și Taiwan, Răzvan Fodor a ales să stea în izolare la domiciliu, petrecând timp cu familia, relaxându-se și făcând mai mult din lucrurile ce îi plac.

RĂZVAN FODOR, SURPRIZĂ URIAȘĂ

Din numeroasele poze, clipuri video și InstaStory-uri am descoperit faptul că una dintre marile sale pasiuni este grădinăritul.

Totuși, fanii lui Răzvan Fodor au avut parte de o surpriză șocantă atunci când acesta a dezvăluit tuturor ce descoperire neașteptată a făcut în grădina sa!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Practic, pe tulpina unui copac, câștigătorul sezonului 3 Asia Express a descoperit zeci de albine! Și fiindcă este un mare iubitor de natură, acesta și-a asigurat admiratorii că vietățile au fost salvate și s-au ales cu un stup!

„Sunt toate salvate, nu a pățit niciuna nimic (...) ...și se păstrează stupul peste noapte, ca să intre toate albinele în el”, a scris Răzvan Fodor la un InstaStory.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x