Antena Căutare

Gina Pistol, luată prin surprindere la filmările din Vietnam

În Vietnam au început primele filmări pentru Asia Express, super show-ul de aventură pe care Antena 1 îl pregătește pentru primăvară anului 2018. Peste 100 de oameni din diverse colțuri ale lumii lucrează pentru acest proiect, resursele  fiind impresionante.

În Vietnam au început primele filmări pentru Asia Express, super show-ul de aventură pe care Antena 1 îl pregătește pentru primăvară anului 2018. Peste 100 de oameni din diverse colțuri ale lumii lucrează pentru acest proiect, resursele fiind impresionante.

Concurenții și întreaga echipă și-au pregătit atent bagajele, în care au împachetat minimul necesar pentru o aventură de neuitat. Nu au uitat lucrurile esențiale și s-au documentat în ceea ce privește clima țărilor pe care urmează să le viziteze, dar pentru că au plecat într-o experiență imprevizibilă, au avut parte de surprize încă din primul moment.

Deși se aștepta la temperaturi ridicate, vremea i-a jucat feste Ginei Pistol, prezentatoarea show-ului. De foarte mulți ani nu s-a mai întâmplat că vremea să fie atât de răcoroasă în această perioadă.Având în bagaj numai lucruri de vară, Gina a fost nevoită să filmeze în ploaie, la 18 grade: ,,M-a plouat de la ora șase dimineața, din păcate vremea nu a ținut cu noi astăzi, dar concurenții s-au descurcat foarte bine, nu știu ce aș fi făcut în locul lor.”, a mărturisit frumoasa moderatoare.

Cu toate acestea, adrenalina de la Asia Express ține de cald indiferent de temperaturi, iar vedetele din show au uitat de vremea mai răcoroasă, din cauza faptului că au de dus la bun sfârșit probe foarte solicitante. În acest moment competiția dintre ei se întețește și niciunul nu vrea să cedeze în fața impedimentelor.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

Jurnal de călătorie extrem: Dorian Popa a mers să filmeze în Asia, dar a avut probleme cu autoritățile din Vietnam... În Hanoi, nu-i ca la noi! Vedetele plecate în aventura Asia Express au rămas surprinse de tradițiile din Vietnam, mai al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x