Baieti de oras

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Prima oră din viața de profesor! Robică a preluat fetele din clasă: „Să face puțin stretching. Așezați-vă cu spatele la mine și fandați ușor!”

 

Până mai ieri nu visa nici să ia examenul de Bacalaureat, iar acum a ajuns profesor de educație fizică la un liceu bucureștean. Evident, prin metode neortodoxe, dar cu un scop „nobil”: să-l ajute pe fratele lui de cruce, Malone, să devină absolvent de clasa a XII a. 

Chiar dacă prima dată a privit neîncrezător această meserie, ora sa de debut în noua carieră i-a adus mari satisfacții. După ce a scăpat de cei trei băieți din clasă, trimițându-i să joace la pariuri pentru că „și asta e o activitate sportivă”, Roby Roberto a rămas cu fetele pe care le-a supus unui program ușor de stretching, la finalul căruia a exclamat plin de satisfacție: „Eu am terminat!!!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti