Antena Căutare

Rugăciunea lui Roby Izbăvitorul! Să se stingă luminile și să înceapă „minunili” lui Roby Roberto! La pupat de sutane preoțești, înainte!!„O, Roberto, Sfântul Nostru, ia arată-ne, tu, rostul!”

Roby Roberto are o revelație după ce trei nopți la rând i se arată în vis divinitatea. Astfel, după ce caută pe internet semnificația acestor vise, el ajunge la concluzia că are har și vrea să pună bazele unui nou cult religios: ”Martorii lui Roby”.

Roby Roberto are o revelație după ce trei nopți la rând i se arată în vis divinitatea. În scurt timp, a adunat tot mai mulți adepți în pseudosecta ”Martorii lui Roby”. Roby Roberto are încredere în capacitățile lui de guru al credinței, ba chiar încearcă să facă câteva minuni mai mici. Esențial e să crezi și să nu cercetezi rea mult!

Cina cea de Taină. Roby Izbăvitoru` și apostolii săi se „înfruptă” din trupul și vinul Profetului: „V-am adunat aci`șa c... Polițiștii n-au crezut au cercetat pe îndelete! Roby Roberto și Malone au fost arestați de Poliție. „Ia-l pe ăsta, că lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x