Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Burger Jack

 

Ingrediente

  • 700  g carne tocată, de vită
  • 300 g carne tocată, de porc
  • 2-3 linguri sos Jack Daniels barbeque
  • 150 ml bere neagă
  • 2 cepe roșii, mari
  • 4 felii de cașcaval Emmentaler
  • 8-10 frunze de salată
  • 12 felii de bacon
  • Ketchup dulce și picant
  • Usturoi granulat
  • Piper
  • Sare
  • Ienibahar
  • Rozmarin
  • Foi de dafin
  • Cimbru uscat
  • 3 castraveți murați
  • 3 linguri zahăr
  • 3 roșii
  • 5 chifle cu semințe
  • Ulei de floarea soarelui
  • Boia de ardei, dulce și iute
  • 6 cartofi mici și rotunzi
  • 200 g unt
  • 50 ml whisky

Mod de preparare

Carnea tocată se amestecă cu sosul  jack danniells, sare, piper și toate condiementele, plus berea neagră și se lasă la rece 30 de minute.

Cartofii se taie în felii mari, se amestecă cu unt moale, se presară cu sare și rozmarin și se dau la cuptor până se rumenesc bine.

Se scoate carnea de la rece, se formează burgerii de mărimea chiflelor și se prăjesc pe ambele părți, pe grill.

Chiflele se taie în două, se ung cu unt și se rumenesc la tigaie sau pe gril.

Se asamblează burgerul punând toate ingredientele în interiorul chiflelor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe