Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Chec numai din gălbenușuri, colorat și aromat foarte ușor de preparat și cu poftă savurat

 

Ingrediente

  • 6 gălbenușuri
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 12 linguri zahăr
  • 12 linguri ulei
  • 12 linguri lapte
  • 12 linguri făină
  • 1 praf de copt
  • sare

Mod de preparare

 Știați că pe lângă varianta de chec din albușuri, există și chec din gălbenușuri?

Este ușor de preparat, foarte frumos colorat și rapid de devorat.

Se freacă gălbenușurile cu un praf de sare pentru a li se intensifica culoarea, apoi se adaugă zahărul și se freacă până se spumează bine.

Se adaugă apoi, pe rand: uleiul, laptele, coaja rasă de lămâie și la final, făina amestecată cu praful de copt.

Se întinde aluatul în tava de chec tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180 de grade pentru 30-35 de minute.

Se servește rece, pudrat cu zahăr.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti