Antena Căutare

Cum să prepari „Norișori de ou”, micul dejun care face ravagii printre internauți! Cea mai simplă rețetă!

Cum să prepari „Norișori de ou”, micul dejun care face ravagii printre internauți! Cea mai simplă rețetă își este prezentată de a1.ro! În plus, clipul atașat, te va ajuta să nu dai greș!

Cum să prepari „Norișori de ou”, micul dejun care face ravagii printre internauți! Cea mai simplă rețetă își este prezentată de a1.ro! În plus, clipul atașat, te va ajuta să nu dai greș!

Ingrediente

Ouă (câte unul pentru fiecare norișor);

O lingură brânză rasă;:

Sare, piper;

Mod de preparare:

Încălzește cuptorul la treaptă mare. Unge o tavă cu un pic de ulei și pune pe ea o hârtie de copt.

Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă, apoi se adaugă brânza rasă , sarea și piperul și se amestecă bine. De asemenea, după preferință, în compoziție se pot adăuga și bucăți de carne, șuncă sau salam.

Compoziția se împarte pe tavă, formându-se „nori” de albuș. Cu o lingură, se formează un mic spațiu în centrul fiecărui „nor”, în care se așază gălbenușurile.

Apoi tava se pune la cuptor. Ca să iasă cu gălbenușuri cremoase, se țin la cuptor pentru 14 sau 16 minute. Pentru gălbenușuri moi, se țin la cuptor pentru opt sau 10 minute.

Poftă bună!

Orez cu lapte ca la mama acasă! Gustul copilăriei se poate obține chiar la tine în bucătărie!... Rețeta celui mai intens ”Smoothie Dark Night”! Stai acasă și te răsfeți ca în cel mai tare club exclusivist! Și rămâi și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x