În plină vară, acest desert va fi pe placul tău! Se prepară extrem de rapid și e de-a dreptul delicios. Încearcă și tu cheesecake-ul cu zmeură!
Ingrediente pentru crustă:
-2 căni cu biscuiţi digestivi, măcinaţi
-1/4 pachet de unt nesărat
-esenţă de vanilie
-3 linguri cu zahăr brun sau miere de albine
Ingrediene pentru cremă:
-2 căni cu nuci caju înmuiate 3 ore în apă
-1 cană cu zmeură proaspătă sau congelată
-zeama de la o jumătate de lămâie
-1/2 cană cu miere de albine sau zahăr brun
-1/2 cană cu ulei de cocos sau de palmier
-puţină esenţă de vanilie
-puţină apă
Mod de preparare:
1.Se amestecă bisuiții măcinați cu untul topit, esența de vanilie și zahărul.
2.Compoziția obținută se presează în forma pentru tort. Înainte de a aseza, însă crusta, se tapetează tava cu puțin unt și se adaugă foaie de copt. Se lasă la frigider până când este gata crema.
3.Pentru cremă, se mixează toate ingredientele în blender până când devine o masă omogenă.
4.Se toarnă peste crustă și se lasă la frigider câteva ore. Se ornează cu zmeură sau sirop din zmeură și miere de albine.
Uită de cei cumpăraţi din magazin! Cu reţeta asta de GOGOŞARI ÎN OŢET fără fierbere nu ai cum să dai greş... Sarmale în foi de viță reinterpretate în stil asiatic, o rețetă de care te vei îndrăgosti...