- Finala Asia Express e miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Drumul Zeilor ajunge la capăt cu marii câștigători
- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente
- 300 gr cârnați tradiționali afumați
- 300 gr cotlet afumat
- 300 gr coastă afumată
- 500 gr brânză de burduf
- 200 gr parmezan ras
- 500 gr mălai
- 250 gr unt (80%)
- 1 iaurt grecesc (min10%)
- sare
- piper
- usturoi
Mod de preparare
Cârnații tăiați în rondele și bucățile de coaste se pun la fiert în puțină apă.
Când apa s-a evaporat, lăsăm carnea să se prăjească în grăsimea proprie și adăugăm feliile de cotlet.
După ce s-au prăjit puțin, punem brânza de burduf, iaurtul și puțin parmezan și le amestecăm bine, obținând un sos.
Preparăm o mămăligă, pe care o amestecăm la final cu putin unt și brânză de burduf.
Tapetăm formele cu unt și asezăm mămăliga in ele, presărăm parmezan și le dăm la cuptor pentru câteva minute.
Servim mămăliga coaptă cu întinsoarea din vas și usturoi.
"Round Tacos", rețeta pe care trebuie să o încerci și tu! Totul este gata în câteva minute!... Trandafir din aluat de foietaj cu mere și sos de zmeură...