Antena Căutare

N-ai fi crezut că există un asemenea deliciu! Cum prepari în numai câteva minute DULCEAŢA DE PEPENE GALBEN

E fructul-vedetă al sezonului, da putem să îi simţim gustul PEPENELUI GALBEN şi în plină iarnă. Cum? Preparând o dulceaţă savuroasă, la care adăugăm şi lămâie, pentru o aromă aparte!

E fructul-vedetă al sezonului, da putem să îi simţim gustul PEPENELUI GALBEN şi în plină iarnă. Cum? Preparând o dulceaţă savuroasă, la care adăugăm şi lămâie, pentru o aromă aparte!

Ingrediente:
– 1.200 kg pulpă de pepene
– 500 g zahăr
– lămâie

Preparare:

Etapa 1: Zahărul se pune peste pepenele tăiat cuburi,se adaugă felii de lămâie și se lasă 2 ore la macerat.

Etapa 2: Se pune amestecul să fiarbă la foc mic, amestecând din când în când. Se culege spuma formată; când se leagă dulceața este gata.

Etapa 3: Se verifică punând o picătură de dulceață pe farfurie. Dacă picătura stă ca o bobiță, dulceața este gata.

CHECUL APERITIV, o "struţo-cămilă" între micul dejun şi cină! E atât de bun şi de gustos, încât vei uita de or... Vânăta, cea mai căutată legumă a sezonului! Trucul prin care obții o salată de vinete perfectă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x