Antena Căutare

Rețeta: Pere umplute în foietaj, cu sos de vișine

Puteți încerca o rețeta interesantă: Pere umplute în foietaj, cu sos de vișine

Ingrediente pentru rețeta Pere umplute în foietaj, cu sos de vișine:

  • 4-5 pere tari
  • 1 pachet aluat foietaj
  • 300 g migdale (măcinate)
  • 3 linguri miere de albine
  • 750 ml vin alb
  • 200 g zahăr
  • 1-2 batoane de scorțișoară
  • nucșoară
  • cuișoare
  • 1 ou pentru uns
  • frunze menta pentru décor
  • 50-100g susan
  • 400 vișine fără sâmburi
  • 50 g unt
  • 50 g făină
  • 200g zahăr

Mod de preparare pentru rețeta Pere umplute în foietaj, cu sos de vișine:

Curățăm perele de căajă, păstrându-le codițele.

Punem perele la fiert în vin, împreună cu condimentele.

Pregătim umplutura din miere si migdale.

Scoatem perele din fiertură și le îndepărtăm cu mare grijă, cotoarele.

Umplem perele cu compoziția de migdale și miere.

Așezăm perele în tavă și le învelim în alut fâșii de aluat.

Amestecăm un ou si ungem foietajul de pe pere cu el.

Dăm tava la cuptor până se rumenește aluatul.

Între timp preparăm sosul.

Într-un vas, la foc mic, topim untul, apoi adăugăm făina și amestecăm intens.

Adăugăm vișinele cu tot cu sirop și potrivim gustul cu zahăr.

Servim perele in foietaj, cu acest sos.

Poftă bună!

Rețeta de Crap cu mujdei... Rețeta Friptură de cangur cu sos de rubarbă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x