Chefi la cutite

Ne revedem în curând!

Șnițele din piept de pui în crustă din fulgi de porumb. Crocante la exterior și fragede la interior, fix pe gustul tuturor

 
+2 click pentru
galerie

Pieptul de pui se filetează, se stropește cu puțină zeamă de lămâie și ulei de măsline, apoi se condimentează cu sare și piper și se lasă la odihnit 30 de minute...

Ingrediente

  • 500 g pipet de pui
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie
  • ulei de măsline
  • 100 g unt
  • 250 g fulgi de porumb
  • 2 ouă
  • 100 g făină

Mod de preparare

Pieptul de pui se filetează, se stropește cu puțină zeamă de lămâie și ulei de măsline, apoi se condimentează cu sare și piper și se lasă la odihnit 30 de minute.

Ouăle se amestecă bine cu un praf de sare, puțin piper și 1 linguriță de făină, iar fulgii de porumb se strivesc ușor.

Bucățile din piept de pui se trec prin făină, apoi prin compoziția de ouă și la final prin fulgii de porumb.

Se prăjesc în unt topit, întorcându-le de pe o parte pe cealaltă, până se rumenesc și devin crocante la exterior.

Se servesc alături de garnitura preferată.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2,  la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe