Antena Căutare

Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum se face mujdeiul, cel mai bun sos de usturoi. Greșeala pe care o fac toate gospodinele!

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de  mujdei, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Pentru că sosul de usturoi vă va ieși pur și simplu pufos și perfect pentru orice friptură!

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de mujdei, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Pentru că sosul de usturoi vă va ieși pur și simplu pufos și perfect pentru orice friptură!

Greșeală pe care o fac tot mai multe gospodine e că nu îl lasă câteva minute în frigider și uită să adauge la urmă un strop de apă minerală!

Mujdei cu smântână şi maioneză

Ingrediente:

Articolul continuă după reclamă

O căpăţână de usturoi

2 linguriţe de ulei

2 Linguri de maioneză

3-4 linguri de smântână

Mărar şi pătrunjel uscat

Lămâie, apă minerală

Începem cu usturoiul pe care îl pisăm și adăugăm cele 2 linguriţe de ulei peste el. Se mixează până se formează o pastă. Amestecăm, apoi adăugăm maioneză şi smântână. Ideea este întotdeauna să punem de 2x mai mult smântână decât punem maioneză că să mai anuleze din gustul ei. La sfârşitul cremei, tăiam lămâia în două şi doar jumătate din ea stoarcem în mujdei (lămâia anulează din gustul maionezei şi din consistentă mujdeiului ) şi adăugăm mărarul şi pătrunjelul și apă minerală!

Cel mai bine este să lăsaţi puţin în frigider că să se răcească!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x