Antena Căutare

Adevărata luptă abia acum începe! Chef Dumitrescu, dezamăgit de alianța strategică dintre Bontea și Scărlătescu: "Să vedem dacă în finală va mai fi atâta prietenie între voi"

Cu doar cincisprezece bucătari rămași în cursa către titlul sezonului de poveste, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își refac strategiile de la ediție la ediție.

Cu doar cincisprezece bucătari rămași în cursa către titlul sezonului de poveste, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își refac strategiile de la ediție la ediție.

Întimp ce Bontea și Scărlătescu formează o coaliție împotriva lui Dumitrescu, chef-ul își vede de treabă în bucătărie, așteptând momentul propice pentru a le râde în față celor doi adversari.

"Să vedem dacă în finală va mai fi atâta prietenie între voi doi", îi avertizează chef Dumitrescu pe Bontea și Scărlătescu.

Replici ale farfuriilor de fine dining, provocarea echipelor la „Chefi la cuțite”!... Galbenii, trași în jos de Antoanela. Cătălin Scărlătescu, lăsat mut de blonda din echipa lui: "Nu vreau să spun nim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x