Antena Căutare

Brandon Vee Johnson a cântat 30 de ani cu trupa Boney M! Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite”

Una dintre cele mai mari surprize din a noua ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când în bucătărie și-a făcut apariția Brad Vee Johnson, din New York!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Brad Vee Johnson, care a cântat timp de 30 de ani alături de celebra formație Boney, a venit acum la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să facă spectacol!

„Acum 15 ani am venit pentru prima oară în România, în Cluj. Un prieten m-a rugat să rămân, că deschidea un club. Am ajuns fascinate de România și de industria muzicală de aici. România este o țară plină de oameni pasionali”, a dezvăluit concurentul.

În timp ce a pregătit o rețetă experimentală de pui, Brad Vee Johnson a dezvăluit că iubește bucătăria la fel de mult bucătăria precum iubește și muzica.

citește și: Opincarul Alexandru Ilinca a făcut spectacul la „Chefi la cuțite”: „Opinca e bunicul adidasului”

Cu o super rețetă de pui african, concurentul a sperat că va reuși să impresioneze pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”.

Brandon Vee Johnson a cântat 30 de ani cu trupa Boney M! Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite”

Brandon Vee Johnson, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Brandon Vee Johnson, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

După ce au desgustat preparatul, ușile s-au deschis și concurentul și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, ca să se prezinte.

citește și: „Come to daddy! Bravo, tată”! Cine a câștigat a noua amuletă „Chefi la cuțite”

„Am cântat 30 de ani cu Boney M. Îmi place să cânt jazz, blues și soul”, a dezvăluit Brad Vee Johnson, spre marea surpriză a juraților, care l-au rugat imediat pe acesta să le ofere un moment muzical.

A fost un moment savuros, aplaudat din plin de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Și fiindcă nu au vrut să se lase mai prejos, cei trei s-au apucat să cânte piesa lui Dean Martin, celebra „That's Amore”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Opincarul Alexandru Ilinca a făcut spectacul la „Chefi la cuțite”: „Opinca e bunicul adidasului”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x