Antena Căutare

Chef Scărlătescu, singurul pe care nu l-a convins nimeni! Încă! Primele nume care merg la Confruntări au fost rostite!

Pentru unii dintre concurenți, emoțiile au fost puse pe pauză, asta pentru că au fost aleși de chefi să intre direct în echipele lor, la Confruntări.

Pentru unii dintre concurenți, emoțiile au fost puse pe pauză, asta pentru că au fost aleși de chefi să intre direct în echipele lor, la Confruntări.

După ce au tras la sorți, aceștia i-au ales în echipa lor pe cei despre care au dovedit talent, imaginație, atenție la detalii. Posibili câștigători!

Conform sorților, primul care trebuia să aleagă a fost Chef Scărlătescu. ”Priviți acest număr, 1, nu e întâmplător”, spune acesta. Doar că, surpriză, Cătălin nu ales de nimeni.

”Nu vreau să aleg după salată, vreau să văd de ce anume mai sunt în stare”, și-a explicat juratul decizia.

Doar două nume, doi concurenți vor vedea de pe margine cu ceilalți colegi luptă pentru un loc în una dintre cele trei echipe: Florin Cristian Voicu, în echipa lui Chef Dumitrescu.

Și nu în ultimul rând, Loredana Lazlău, în echipa lui Chef Bontea.

Salatele de boeuf, unele trofeu, altele văleleu! Pentru cei mai buni dintre cei buni urmează noi probe: ”Greul abia acum... Sub cronometru! Ce poți face cu un ou în 20 de minute? Poți ajunge direct în echipe, poți merge la următoarea probă sau....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x