Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Alex Mihoc l-a enervat pe Cătălin Scărlătescu. Raluca Hulubei, la un pas de o accidentare

Alex Mihoc l-a enervat peste măsură pe chef Cătălin Scărlătescu în ediția 27 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 16 octombrie 2023. De asemenea, Raluca Hulubei a fost la un pas de o accidentare gravă în bucătăria show-ului culinar.

colaj foto cu catalin scarlatescu si poza cu el alex mihoc la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Cătălin Scărlătescu s-a enervat la culme în timpul ultimului battle de la Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Situațiile tensionate nu au lipsit din ediția 27 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 16 octombrie 2023. Alex Mihoc, cuțitul de aur din echipa turcoaz, l-a scos din sărite pe chef Cătălin Scărlătescu la ultimul battle.

Presiunea și proba contracronometru și-au pus amprentele asuprea concurenților, dar și juraților. Gândul că doar un pas îi mai desparte de semifinala show-ului culinar a făcut echipele să scoată din dotare toate strategiile.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Dan Dumitru Ursit (Ursu) din echipa magenta a fost eliminat. Ce zis Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu și-au îndrumat concurenții și au fost foarte atenți la ce fac aceștia, la bancul de lucru. De altfel, nervii nu au întârziat să apară în bucătărie.

Ce a făcut Alex Mihoc, fără ezitare, în timpul ultimului battle. Cătălin Scărătescu s-a enervat foarte tare. Cum era să se accidenteze Raluca Hulubei în ediția 27 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 16 octombrie 2023

Alex Mihoc a reușit să-l enerveze peste măsură pe chef Cătălin Scărlătescu, chiar în timpul probei. Juratul nu s-a mai putut abține și a răbufnit când a văzut că tânărul nu a terminat să facă numărul necesar de preparate, apucându-se de altceva.

„Bă, tu ești nebun mă?! Doamne Dumnezeule! Pe bune, mă?! Este incredibil ce ai făcut tu acum. Tu n-ai numărat? Pe bune?”, a fost reacția lui chef Cătălin Scărlătescu.

„Am uitat!”, i-a răspuns el.

„Vă rog frumos să mă scuzați dacă mă mai supăr pe Alex. Și mă supăr doar pe el cel mai tare pentru că vine dintr-o bucătărie spectaculoasă. În bucătărie nu există decât dictatură!”, a mai adăugat juratul.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat al 11-lea battle. Ce verdict a adus banda și ce a făcut Scărlătescu

Tot în timpul ultimului battle, Raluca Hulubei a fost la un pas de o accidentare gravă. Concurenta a încercat să scoată tava din cuptor cu șervețel. Aceasta i-a cerut imediat ajutorul lui Alex Bunea.

„Ajută-mă puțin!”, a strigat tânăra.

„Am auzit că eram menționat acolo și că se întâmplă ceva nasol. Raluca era băgată toată în cuptor. Ia uite de ce mi-o iau eu acum că Raluca mea încearcă să scoată niște tăvi din cuptor cu un șervețel”, a mărturisit Alexandru Bunea la testimonial.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV este alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Ce veste a dat Irina Fodor despre ultimul battle din sezonul 12. Chefii au făcut och... Chefi la cuțite, 16 octombrie 2023. Ce l-a enervat pe Sorin Bontea. Juratul nu și-a mai stăpânit reacțiile în ultimul ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x