Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Gabriel și Mihai Corbu sunt gemenii care au surprins jurații. Ce a pățit chef Richard Abou Zaki

Gabriel și Mihai Corbu sunt gemenii simpatici care au surprins jurații cu două preparate neașteptate în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2024. Un concurent i-a întors replica lui chef Richard Abou Zaki, iar ceea ce a urmat a fost uluitor.

colaj foto si Gabriel și Mihai Corbu si poza cu richard abou zaki la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Gabriel și Mihai Corbu au făcut senzație la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Gabriel și Mihai Corbu au făcut show în bucătăria show-ului culinar. Cei doi gemeni simpatici au gătit împreună în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024 pentru a-i impresiona pe jurați.

„Pe farfuria noastră am așezat trei aperitive micuțe, iar al doilea preparat a fost un desert. Ne-am inspirat din dulcele copilăriei: grișul cu lapte. Am pornit de la para caramelizată în coniac și unt”, a povestit unul dintre concurenți.

Chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Orlando Zaharia au fost luați prin surprindere de ceea ce au găsit sub cloșuri. Aceștia au analizat în amănunt preparatele gemenilor.

Citește și: Chef Sautner i-a dat cuțitul de aur lui Mario Mădălin Dumitru. Diseară, Giulia și Vlad Huidu vin să gătească la Chefi la cuțite

„Ce bine arată! E bucătar 100%, a muncit într-un restaurant Michelin. Chiar sunt uimit!”, a specificat chef Richard Abou Zaki.

Farfuriile lor au stârnit o mulțime de reacții din partea celor patru chefi. Lui chef Orlando Zaharia i-a fost foarte greu să înțeleagă unele elemente pe care Gabriel și Mihai Corbu le-au folosit: „Ce e asta?!”.

Ce s-a întâmplat atunci când Gabriel și Mihai Corbu au intrat în platou. Ce a pățit chef Richard Abou Zaki în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024

Juraților nu le-a venit să creadă când au aflat că Gabriel și Mihai Corbu sunt gemeni deoarece asemănarea dintre ei nu este foarte vizibilă. Aceștia le-au dezvăluit chefilor că au o fermă care produce legume ecologice.

Chef Richard Abou Zaki a fost foarte curios să afle cum de concurenții au o astfel de pasiune la vârsta lor. Răspunsul acestora nu a întârziat să apară: „E vorba de pasiune la mine”.

„Dar cum ai găsit pasiunea asta?”, a mai întrebat juratul.

„Păi nu găsești pasiunea, o simți. Spre exemplu tu de ce gătești? Cum ai găsit tu pasiunea asta? Noi de mici am consumat tot ce am găsit în pădure, inclusiv ciuperci. Acolo a fost copilăria noastră”, a fost replica pe care i-a întors-o un concurent.

Irina Fodor și-a stăpânit cu greu hohotele de râs când a văzut ce se întâmplă în platoul show-ului culinar.

„Voi aveți două caractere diferite, el e un pic mai calm, iar tu mai...”, a evidențiat chef Richard Abou Zaki în glumă despre cei doi gemeni simpatici.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Richard Abou Zaki i-a făcut ceva neașteptat lui Ștefan Popescu, în timpul probei pentru amuletă

„El e mai agitat un pic, dar ne completăm!”, au adăugat ei.

Chef Richard Abou Zaki și-a mai dorit să afle cine a făcut desertul în ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024: „Întreb, ca să nu te enervezi cu mine”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Florin Mihuț, tânărul în scaun cu rotile care are o poveste de viată incredibilă. Ce a ... Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Cine a câștigat amuleta opt din sezonul 13. Care a fost verdictul final al lui nea Mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x