Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce probă de viteză a anunțat Irina Fodor. Cum au reacționat chefii când au văzut ce au de gătit

Irina Fodor a anunțat o probă de viteză în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023. Echipele și chefii nu s-au așteptat la o astfel de veste din partea prezentatoarei TV. Toți au rămas cu gurile căscate după ce au aflat ce trebuie să gătească.

colaj foto cu irina fodor si poza cu concurenti la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Concurenții s-au mirat atunci când au aflat ce temă de gătit le-a pregătit Irina Fodor, în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite | Antena 1

O nouă zi, un nou battle pentru cele trei echipe din competiția sezonului 12 Chefi la cuțite. În ediția trecută, chef Cătălin Scărlătescu a rămas doar cu 6 concurenți pentru că Monica Iliescu a fost eliminată.

Nici chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu nu au echipele complete. În urma duelurilor, aceștia au rămas fără câte un membru sau chiar doi.

De data aceasta, Irina Fodor a venit cu o surpriză de zile mari în battle-ul cinci. Prezentatoarea TV a anunțat o probă de viteză, iar toți au fost uluiți când au aflat ce trebuie să facă: „Astăzi o să gătiți pentru chimiști și biologi. Ca să descoperim ingredientele trebuie să vedem cine câștigă concursul”.

Replicile savuroase dintre jurați nu au întârziat să apară. Până acum chef Florin Dumitrescu a avut cele mai victorii la jocul dinaintea battle-ului.

„Noi am încercat, dar n-ai cum să-l prinzi că ăsta e iepure tânăr”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Zaid Mohammad (Habibi) l-a enervat pe Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea

„E ceva din ce în ce mai rău!”, a fost replica lui Nadd Hu când a văzut cu ce intră Rikito Watanabe pe platoul de filmare.

Concurenții și chefii au aflat că vor avea o probă de viteză. Este nevoie să curețe ananasul și să-l taie rondele, să facă rost de 700 ml suc de lămâie și să dea prin răzuitoare o țelină deja curățată.

Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea, a fost câștigătorul probei. Așadar, echipa portocalie va împărți ingredientele de sub cloșuri. Proba de viteză s-a dat între el, Cosmin Berki și Horia Manea.

„A fost puțin sabotaj!”, a evidențiat Cosmin Berki.

Care este tema battle-ului cinci din ediția 20 a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023. Irina Fodor a dat vestea neașteptată

Jurații și concurenții au fost luați prin surprindere de ceea ce se află sub cloșuri. Lui chef Florin Dumitrescu nu i-a venit să creadă despre ce ingrediente este vorba: „Șoc și groază!”.

„Băi, ești nebun la cap?! De unde le scoateți, băi fraților?”, a fost reacția chefilor.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Cine a câștigat al patrulea battle. Verdictul dat de Mihail Pautov și echipa emisiunii MediCOOL

Chef Sorin Bontea a ales să facă un preparat cu ciocolată albă, mangustan, semințe de dovleac și creier de porc. Juratul a stabilit ca echipa magenta să gătească o rețetă cu pufuleți, spirulină, lobodă și coriandru. În timp ce chef Cătălin Scărlătescu o să fie nevoit să facă o farfurie cu următoarele ingrediente: Coca Cola, mentosane, goji și urdă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ce relație au Carmen, sora lui Cătălin Scărlătescu, și Doina Teodoru. Cum se înțeleg cele două femei importante din viaț... Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. De ce a răbufnit Sorin Bontea. Cătălin Scărlătescu, enervat de Cosmin Berki și Raluca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x