Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. De ce a răbufnit Sorin Bontea. Cătălin Scărlătescu, enervat de Cosmin Berki și Raluca Hulubei

Chef Sorin Bontea a răbufnit și nu a mai ținut cont de nimic în battle-ul cinci din ediția 20 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2023. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a „explodat” când a văzut ce făceau Cosmin Berki și Raluca Hulubei.

colaj foto cu sorin bontea si poza cu catalin scarlatescu si concurentii Cosmin Berki și Raluca Hulubei Galerie
Sorin Bontea s-a enervat și a răbufnit, în ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

După o probă de viteză, echipele și chefii au intrat într-un battle tensionat. Aceștia au primit ingrediente neobișnuite cu care trebuie să facă preparate spectaculoase pentru a-i impresiona pe degustătorii serii.

Panica și adrenalina au început să își facă apariția când Irina Fodor a dat startul. Haosul a cuprins cămara și bucătăria show-ului culinar. Concurenții s-au împrăștiat în tot platoul de filmare pentru a face rost de elementele pe care le vor pune pe farfurie.

De asemenea, situațiile tensionate au fost nelipsite din ediția 20 a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023. Chef Sorin Bontea și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic când a văzut ce făceau membrii echipei sale, în mod special Valentin Timofte și Cristina Sabău.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică. Florin Dumitrescu a făcut un gest neașteptat

Juratul a „explodat” în fața concurenților. Haosul din bucătărie și dezorganizarea l-au făcut să se enerveze peste măsură.

„Nu înțeleg ce faceți! E un balamuc! Nu vă înțeleg. Doamne ferește!”, a spus chef Sorin Bontea.

De ce s-a enervat chef Cătălin Scărlătescu pe Cosmin Berki și Raluca Hulubei în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023

Tensiunile nu au întârziat să apară în echipa turcoaz. Chef Cătălin Scărlătescu s-a enervat când a văzut că Raluca Hulubei și Cosmin Berki nu se descurcă să pregătească compoziția pentru papanași.

„Hai că ți-e milă de el să nu-l omori!?”, a fost replica juratului pentru concurentă.

„N-am făcut în viața mea papanași, dar l-am văzut cum începea să se enerveze. Nu înțelegeam nici eu, nici Cosmin cât de mici trebuie să fie guguloiul pentru desert”, a mai adăugat Raluca Hulubei.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Florin Dumitrescu s-a supărat și a țipat la Horia Manea Și Dan Dumitru Ursit (Ursu). Ce a zis

Spiritele s-au încins rapid la bancul de lucru al echipei turcoaz. Juratul a fost deranjat și rolul pe care l-a avut cuțitul său de aur în bucătărie. Acesta s-a enervat când a observat că Alex Mihoc face doar un jeleu de Coca-Cola, motiv pentru care i-a făcut o „promisiune”.

„De acum încolo faci ciorbă și cartofi prăjiți cu brânză și ouă. La revedere!”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu, vizibil supărat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce probă de viteză a anunțat Irina Fodor. Cum au reacționat chefii când au văzut ce a... Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce a făcut Cristina Sabău (Mariposa) când a rămas singură în cămară. Sorin Bontea a ț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x