Antena Căutare

Gata, avem nevastă pentru Scărlătescu, dar ea îl vrea pe Bontea! ”Vreau să demonstrez că și o piți cu cățel roz, cocoțată pe tocuri, gătește!”

Alina. O superbă blondă îmbrăcată într-o rochie roșie seducătoare, pășește în platoul ”Chefi la cuțite” însoțită de patruedul său, o cățelusă la fel de cochetă precum stăpâna.

Alina. O superbă blondă îmbrăcată într-o rochie roșie seducătoare, pășește în platoul ”Chefi la cuțite” însoțită de patruedul său, o cățelusă la fel de cochetă precum stăpâna.

Frumoasă de pică, novice în ale bucătăriei, concurenta mărturisește că își dorește să învețe meserie de la cei mai buni, motiv pentru care a decis să vină să-i întâlnească pe cei trei jurați.

”Vreau să demonstrez că și o piți cu cățel roz, cocoțată pe tocuri, gătește!”

Alina este casnică și mărturisește cu nonșalanță că iubitul ei are suficiente resurse pentru a-i oferi o viață bună.

Le-a gătit chefilor tochitură, iar când și-a făcut și apariția, i-au cam lăsat fără grai. Și-au zis că poate, poate se lipește de Scărlătescu, doar că domnișoara blondă l-ar cam vrea pe Bontea.

Între discuții despre tochitură, căsătorie și vopsea pentru blănița câinelui, și-a făcut loc și jurizarea.

N-a fost să fie de data asta, dar nu-i nimic, ne bucurăm că te-am cunoscut!

Unii fac schimb de parteneri, el îmbină aromele. Gabriel gătește pentru swingeri, iar înainte să se angajeze a căutat în... ”Mama nu m-a vrut. Mă dădea afară din casă dacă îndrăzneam să iau un colț de pâine” Traumele copilăriei l-au făcut să se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x