Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE WOK"! Intră în competiție și câștigă!

„Chefi la cuțite” îți propune să intri în cel mai tare concurs al momentului, ca să demonstrezi că oricine poate avea talent în bucătărie! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE WOK!

„Chefi la cuțite” îți propune să intri în cel mai tare concurs al momentului, ca să demonstrezi că oricine poate avea talent în bucătărie! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE WOK!

Concursul începe pe 30.10.2017 la ora 21:00 și se termină pe 05.11.2017, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: "Dacă ar fi un condiment, cum s-ar numi echipa lui Chef Scărlătescu și de ce?"

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE WOK, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 06.11.2017, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” folosesc mereu produsele din gama Regis Stone, căci au încredere deplină în calitatea oferită! O rețetă reușită este garantată nu doar de prospețimea ingredientelor, ci și de calitatea instrumentelor folosite în bucătărie.

Datorită stratului antiaderent vei putea să pregătești orice tip de carne fără să folosești ulei, fiindcă fripturile nu se lipesc deloc. Mixurile de legume se fac rapid și ușor, fără prea multe bătăi de cap. Vei avea șansă să încerci tot felul de combinații de fripturi cu garnituri savuroase, căci tigaia Regis Stone Wok e acolo să te ajute să faci spectacol în bucătărie!

Gătește sănătos și gustos, fără să faci mult fum! Nu mai da banii pe produse de curățat arsurile, fiindcă tigaia Regis Stone Wok te scapă de toate neplăcerile! În plus, alimentele își păstrează gustul și aspectul plăcut.

O să ne mulțumești mai târziu, atunci când vei face primul tău grătar delicios și aspectuos în tigaia Regis Stone Wok, cu efect de piatră încinsă!

Citește AICI regulamentul concursului!

Mult succes tuturor! :)

Momentul adevărului pentru cei trei chefi! Prima jurizare s-a lăsat cu emoții de zile mari! „Mi-e rușine, ești prost?!”... Deznodământul probei a adus un război și mai mare! Cele trei echipe intră la un duel...special! „Nu-mi vine să cred de r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x