Antena Căutare

Greul abia acum începe! Chefii și-au ales concurenții care vor forma cele trei echipe. Urmează CONFRUNTĂRILE! (LIVE TEXT)

De la o probă de testare la alta, rândurile se strâng și unii dintre concurenți vor pleca acasă, în vreme ce alții vor simți din ce în ce mai acut apropierea de momentul formării echipelor.

De la o probă de testare la alta, rândurile se strâng și unii dintre concurenți vor pleca acasă, în vreme ce alții vor simți din ce în ce mai acut apropierea de momentul formării echipelor.

La încheierea ultimei probe de Bootcamp, numai 18 dintre concurenți vor intra în faza confruntărilor. Puțin mai lipsește până când vom afla concurenții cu care cei trei chefi intră în focul luptei: câte 6 concurenți per echipă – roșie, neagră și argintie – vor fi aleși de către chefi și vor primi tunicile aferente.

Salatele de boeuf, unele trofeu, altele văleleu

Mamă, ce emoții am!”, așa începe degustarea mult râvnitei salate de boeuf. Acest preparat va face diferența între cei pentru care provocarea ”Chefi la cuțite” se oprește aici.

Bontea are poate cea mai arogantă replică pentru colegii de jurizare: ”Dacă vreți să câștigați ceva în emisiunea asta, trebuie să veniți și voi în echipa mea”

Așteptarea este grea, iar emoțiile sunt uriașe. După degustare, urmează jurizarea.

Unii au plâns de bucurie, cum ar fi Nea Cocoș, iar unii de tristețe, pentru că, pentru ei, competiția s-a încheiat.

Ce urmează?

Tragerea la sorți le oferă chefilor posibilitatea de a trimite concureți direct în echipele lor, fără a mai fi supuși probelor eliminatorii.

Scărlătescu nu e convins, așa că, deși ar fi putut alege primul, zice pas. Chef Dumitrescu alege însă și are primul nume care merge în echipa sa argintie: Florin Cristian Voicu.

Loredana Lazlău are și ea parte de o bucurie uriașa, căci merge în echipa roșie a lui Chef Bontea.

O nouă probă eliminatorie ia startul! Ideea îi aparține lui chef Dumitrescu și are la bază un ingredient banal: Oul! Și, nu în ultimul rând, un timp limitat: 20 de minute!

”M-am uitat cu mare atenție la ei. Foarte mulți au imaginație, sper ca ceea ce au pus în farfurii să aibă și gust”, spune chef Bontea.

Biftec tartar în... 15 minute!

Unii dintre concurenți au plecat acasă, alții sunt liniștiți pentru puțin timp, până când vor începe confruntările, însă pentru cei rămași ultima probă le poate aduce un loc în una dintre cele trei echipe.

Ultima probă eliminatorie a fost propusă de chef Sorin Bontea și i-a lăsat fără cuvinte. Grea încercare, însă acesta este doar începutul! Biftec tartar în... 15 minute!

”Sunt nebuni! Înțeleg că ne pun la încercare, dar au exagerat acum. Cum să faci tartar de vită în doar 15 minute?”, au fost primele reacții ale concurenților rămași în concurs.

AVEM ECHIPELE!

Probele eliminatorii s-au încheiat și avem în față cei 18 concurenți care formează cele trei echipe. Noutatea sezonului este ca anul acesta chefii au alte culori, după ce aceștia au tras la sorți.

Chef Sorin Bontea conduce echipa rosie formată din:

1. LASLĂU LOREDANA, 30 de ani, lucrător commercial, Bacău
2. BOTEZAN GABRIEL, 36 de ani, executive sous-chef, SUA
3. COCOȘ MARIAN, 52 de ani, antrenor de box, București
4. PODOSU CRISTIAN, 28 de ani, liber profesionist, București
5. BĂLAN ALEXANDRU LUCIAN, 26 de ani, sous-chef, Anglia
6. NEACȘU BOGDAN ANDREI, 22 de ani, bucătar, București

Chef Florin Dumitrescu are echipa argintie formată din:

1. VOICU CRISTIAN FLORIN, 30 de ani, prim bucătar, Târgoviște
2. RAUSCHE VALENTINA, 36 de ani, bucătar, Tulcea
3. MIHALI CRISTIANGEORGE, 26 de ani, sous-chef, Paris
4. IONIȚĂ CRISTINA, 37 de ani, bucătar, Golești de Vrancea
5. NISTOR MARIUS CRISTIAN, 23 de ani, administrator și bucătar în restaurantul familiei, Belgia
6. BOSTAN LUCIAN PALADE, 25 de ani, bucătar, Germania

Iar Chef Cătălin Scărlătescu va conduce echipa neagră alcătuită din:

1. FILIP ALEXANDRU EMILIAN, 35 de ani, executive chef, Costinești
2. MUREȘAN IONELA, 31 de ani, cofetar, Cluj
3. RUSU MIHAI, 23 de ani, bucătar, Cluj
4. MELNICIUC MARIUS, 24 de ani, bucătar, Cluj
5. SCALEȚCHI PETRU, 28 de ani, bucătarul personal al ambasadorilor, Chișinău
6. NICULAE ROBERT, 30 de ani, bucătar, București

Cuțitele sunt mai ascuțite ca niciodată! Mult sucees concurenților!

VINO SĂ-I CUNOȘTI PE CHEFI! PRESELECȚII PENTRU AL TREILEA SEZON!

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în cel de-al treilea sezon. Înscrie-te pe casting.a1.ro/chefilacutite. Te așteptăm la preselecții în următoarele orașe: Cluj, pe 22 octombrie, Timișoara, pe 30 octombrie, Iași, pe 5 noiembrie, București, pe 12 și 13 noiembrie. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Antena 1, se va alătura și ea echipei „Chefi la cuțite” la preselecțiile de la Cluj, Timișoara și București.

Ei sunt concurenții care formează CELE TREI ECHIPE! Roșie, chef Bontea! Argintie, chef Dumitrescu! Neagră, chef Scărlăte... Bun venit în echipa Dumitrescu! Cristina Ioniță, concurenta cu tatuaje care a gătit caltaboș moldovenesc, l-a impresiona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x