Antena Căutare

Iaurtul, bate-l vina! Un ingredient atât de simplu a dezlănțuit iadul printre concurenți! Proba dă bătăi de cap tuturor!

Echipa gri condusă de chef Florin Dumitrescu a câștigat prima probă din această seară, așa că Bontea și Scărlătescu au intrat la duel!

Echipa gri condusă de chef Florin Dumitrescu a câștigat prima probă din această seară, așa că Bontea și Scărlătescu au intrat la duel!

Emoțiile au atins uriașe, căci următoarea probă decide cine pleacă acasă și cine merită să rămână mai departe în concurs.

Fiecare concurent din echipa neagră și cea roșie a avut 60 de minute la dispoziție să dea tot ce are mai bun, ca să meargă mai departe. Piesa de rezistență a fost iaurtul!

Cine va fi eliminat? Un concurent din echipa roșie condusă de Bontea? Sau oare un concurent din echipa neagră, a lui Scărlătescu?

„Nu se poate așa ceva”! Bontea a distrus bucătăria! Lacrimi de durere și surprize uriașe la „Chefi la cuțite”!... „Am intrat în camera de groază, n-am mai trăit așa ceva”! Chefii dezlănțuie iadul, iar concurenții încearcă să facă față...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x