Antena Căutare

Jurații Chefi la cuțite și-au format echipele cu care intră în confruntările sezonului 13: ei sunt concurenții celor patru Chefi

Chef Orlando Zaharia, Chef Richard Abou Zaki și Chef Alexandru Sautner au primit culorile care îi reprezintă în etapa battle-urilor și și-au format echipele pentru confruntările sezonului 13.

colaj foto chefi si concurenti chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Chef Orlando Zaharia, Chef Richard Abou Zaki și Chef Alexandru Sautner au primit culorile care îi reprezintă în etapa battle-urilor și și-au format echipele pentru confruntările sezonului 13 | Antena 1

Seară plină de emoții, la Chefi la cuțite: bootcampul sezonului 13 a culminat, în ediția de ieri seară, cu tensionatele momente ale alegerii concurenților care au intrat în echipe. Chef Orlando Zaharia, Chef Richard Abou Zaki și Chef Alexandru Sautner și-au primit culorile care îi reprezintă în etapa battle-urilor și au împărțit mult râvnitele tunici concurenților pe care i-au remarcat în bootcamp și care se potrivesc strategiei lor.

Jurații Chefi la cuțite și-au format echipele cu care intră în confruntările sezonului 13: ei sunt concurenții celor patru Chefi

După cea de-a doua probă din bootcamp, care a avut ca temă orezul, emoțiile participanților au atins cote maxime, în așteptarea verdictelor din partea Chefilor. Singurii care au avut siguranța că sunt parte dintr-o tabără a competiției au fost câștigătorii cuțitelor de aur. Cel de-al patrulea jurat, Chef Ștefan Popescu, a avut un rol foarte important în această etapă: el a decis ca Mihai Dragomir, câștigătorul cuțitului său de aur, să plece spre echipa lui Chef Orlando. Totodată, Chef Popescu a avut dreptul să aleagă trei concurenți – câte unul pentru fiecare echipă.

Astfel, în urma selecției finale, echipa lui Chef Orlando, reprezentat de culoarea verde mentă, este formată din: Mihai Dragomir (cuțitul de aur al lui Chef Popescu), Alexandru Săbădeanu (cuțitul de aur al lui Chef Orlando), Tania Găman, Lucica Susanu, Bogdan Năstase, Alexandra Veber și Varză (Daiel Ilie). ”Au cu toții un vibe extraordinar, simt că mi-am format o echipă competitivă, pregătită pentru victorie. Este mai mult decât un vis împlinit să lupt cu ei la Chefi la cuțite”, a declarat Chef Zaharia.

Concurenții care alcătuiesc echipa lui Chef Alexandru Sautner, reprezentată de tunicile galbene, sunt: Mădălin Dumitru (cuțitul de aur), Vlad Niculici (Mr. Cheesecake), Iulia Maria Creangă, Ancuța Pop, Nicoleta Sima (Raisa), Gabriela Lucuțar, Cătălin Țociu. ”Când am făcut aceste alegeri, am cântărit cu experiența pe care o am. Eu știu care sunt avantajele unei echipe formate și cu oameni la început de drum sau în diverse etape de formare – iar eu asta mi-am dorit. Pe de altă parte, am așteptări mari de la cuțitul meu de aur, care are, într-adevăr, un parcurs impresionant. Este o mare presiune pe umerii lui, dar eu simt că o poate duce”, a spus Chef Sautner.

Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, reprezentată de culoarea roz, îi are în componență pe: Lăcrămioara Pintilie (cuțitul de aur), Antonio Ștefănescu, Claudia Sauliuc, Andrea Recaldin, Geanina Crăciun, Arun Dumitru Vasile și Adnana Mihaela Irimia. ”Sunt tare mândru de echipa pe care mi-am făcut-o. Vreau să mergem împreună spre victorie. Este prima mea echipă de la Chefi la cuțite, iar prima echipă nu se uită niciodată!”, a declarat Chef Richard. Cei trei jurați sunt pregătiți, așadar, să se avânte în confruntările culinare ale sezonului 13, care vor începe săptămâna viitoare.

Cum se va desfășura primul battle, dar și ce surprize va mai aduce Chef Ștefan în competiție telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 lunea viitoare, de la 20:30.

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Chefii și-au format echipele din sezonul 13. Cine sunt concurenții aleși de cei trei j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x