Antena Căutare

”Mama nu m-a vrut. Mă izgonea din casă dacă luam un colț de pâine. Dormeam pe stradă! Bucătăria m-a salvat!” El este Gianny Bănuță, câștigătorul celui de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”!

Gianny a câștigat cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”, Chef Scărlătescu a câștigat cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”! Bucuria a fost uriașa pentru echipa mov, iar trofeul este pentru Gianny o încununare a muncii sale de-o viață.

Gianny a câștigat cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”, Chef Scărlătescu a câștigat cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”! Bucuria a fost uriașa pentru echipa mov, iar trofeul este pentru Gianny o încununare a muncii sale de-o viață.

Omul are o poveste impresionantă. Iulian Bănuță, pe numele său din buletin, a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani. Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața de fiecare dată când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă.

”Uneori mă dădea afară când spuneam că mi-e foame. Am dormit multe nopți sub cerul liber, pe scaunele de la stadion, chiar acolo sub tabela de marcaj”, povestea concurentul atunci când a venit la preselecții. Dorința de a arăta că are talent în bucătărie l-a făcut să vină de două ori la ”Chefi la cuțite”.

Bucătăria este pentru el refugiu, dar și spațiul care l-a ajutat să nu o ia pe căi greșite atunci când s-a văzut abandonat. Astăzi este fericitul câștigător al unui premiu de 30.000 de euro și al trofeului ”Chefi la cuțite”!

CHEF Scărlătescu bifează prima victorie, după o luptă LA CUȚITE! Gianny Bănuță este câștigătorul celui de-al treilea sez... Gianny, primul interviu după ce a câștigat sezonul al treilea Chefi la cuțite: ”Îmi amintesc de copilăria mea. Vreau să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x