Antena Căutare

”Mama nu m-a vrut. Mă izgonea din casă dacă luam un colț de pâine. Dormeam pe stradă!” Giani s-a întors la ”Chefi la cuțite” mai hotărât ca niciodată

Giani nu este străin de emisiune, iar chefii nu sunt străini de el. Are o poveste impresionantă. Iulian Bănuță, pe numele său din buletin, a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani. Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața atunci când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă.

Giani nu este străin de emisiune, iar chefii nu sunt străini de el. Are o poveste impresionantă. Iulian Bănuță, pe numele său din buletin, a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani.

Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața atunci când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă.

”Uneori mă dădea afară când spuneam că mi-e foame. Am dormit multe nopți sub cerul liber, pe scaunele de la stadion, chiar acolo sub tabela de marcaj”, povestește concurentul.

Bucătăria este pentru el refugiu, dar și spațiul care l-a ajutat să nu o ia pe căi greșite atunci când s-a văzut abandonat. În sezonu trecut a plecat acasă pentru că a făcut o greșeală, iar acum vrea să-și ia revanșa.

”Puiule, unde-i brânza?” S-a întors la ”Chefi la cuțite” și i-a făcut pe jurați să-și retragă cuțitele: ”Aia-i faima mea... Piu, piu, piu, e pui, Scărlătescule? E crocodil toată ziua! Un concurent i-a indus în eroare pe chefi: ”Să fiu al naibii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x