Antena Căutare

Minh ne-a cucerit la "Chefi la cuțite"! Și-a părăsit familia și țara pentru marea dragoste: "Mama mea nu a fost de acord să plec din Vietnam și să vin în România"

Minh, concurentă "Chefi la cuțite", din Vietnam, a venit în România, chiar dacă mama sa nu a fost de acord, pentru soțul ei. În Timișoara are propria afacere.

Ea e ”Ting Ting Bing Bing”, o vietnameză autentică care i-a cucerit pe cei trei chefi cu aerul exotic al farfuriei sale încă de la preselecțiile pe nevăzute, atunci când Scărlătescu s-a chinuit ceva să-i pronunțe numele.

Minh a ajuns concurentă "Chefi la cuțite" în echipa lui Scărlătescu și a făcut o figură excelentă în show-ul culinar. Originară din Vietnam, a venit în România, chiar dacă mama sa nu a fost de acord. Motivul? Marea dragoste! S-a căsătorit cu un român și pentru soțul ei a rămas definitiv la noi în țară. În Timișoara, are propria afacere.

Minh a intrat în direct, prin Skype, la emisiunea ”Răi da buni”, unde ne-a povestit cum e traiul unei vitnameze în ”țara sarmalelor”.

Farfuriile lui sunt ca un adevărat paradis! Cum arată operele culinare ce ies din mâna lui Gianny, câștigătorul „Chefi l... O fi mâncat ”fesclă”? După ce s-a chinuit cu sfecla, Minh, concurenta lui Scărlătescu, povestește cum vede traiul la noi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x